Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από τη Λάρισα στον Ηρακλή ο Γιάννης Χλωρός

Από τη Λάρισα στον Ηρακλή ο Γιάννης Χλωρός

Παίκτης του Ηρακλή θα είναι για τα επόμενα δυο χρόνια ο Γιάννης Χλωρός. Η μεταγραφή αυτή, τέταρτη κατά σειρά στη διάρκεια της χειμερινής σεζόν, ολοκληρώθηκε μετά την τελική επαφή του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, Kώστα Οικονομίδη, με το γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Λάρισας, Νίκο Λυράκη.

71

Παίκτης του Ηρακλή θα είναι για τα επόμενα δυο χρόνια ο Γιάννης Χλωρός.

Η μεταγραφή αυτή, τέταρτη κατά σειρά στη διάρκεια της χειμερινής σεζόν, ολοκληρώθηκε μετά την τελική επαφή του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, Kώστα Οικονομίδη, με το γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Λάρισας, Νίκο Λυράκη.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, όπου θα μπει στο πρόγραμμα της προετοιμασίας της καινούργιας του ομάδας.

Την προσεχή Τρίτη αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Σλοβάκος γκολκίπερ Πέρνις, που πρόκειται να αποκτηθεί από την ομάδα του Ηρακλή, ενώ στο μεσημεριανό πρόγραμμα της Πέμπτης πήρε μέρος για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Ρουμάνος Σαμπίν Ίλιε, ο οποίος πάντως δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πρίττας, Παπαποστόλου (από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης), Γιάντσης, Σνάουτσνερ (από την Παρασκευή μπαίνει κανονικά), Ερέρα, Πουρσανίδης (αμφότεροι με μεγάλες πιθανότητες να μπουν κανονικά από την Παρασκευή).

Ο Παπαζαχαρίας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα γυμναστηρίου, ενώ τέλος ο Περπερίδης αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Παρασκευή από το Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου χειρουργήθηκε την Τετάρτη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024