Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Εντός του Ιανουαρίου θα αρχίσει η αποστολή των φορολογικών δηλώσεων στους περίπου 5,5 εκατ. φορολογουμένους. Περισσότεροι από 200.000 δεν θα αναγράψουν στη φορολογική τους δήλωση τα στοιχεία των εισοδημάτων τους, αφού θα είναι προσυμπληρωμένα.
Εντός του Ιανουαρίου θα αρχίσει η αποστολή των φορολογικών δηλώσεων στους περίπου 5,5 εκατ. φορολογουμένους.
Περισσότεροι από 200.000 δεν θα χρειαστεί να αναγράψουν στη φορολογική τους δήλωση τα στοιχεία των εισοδημάτων τους, αφού θα είναι προσυμπληρωμένα από την Εφορία.
Στο υπουργείο Oικονομικών έχει αρχίσει η εκτύπωση των φετινών φορολογικών δηλώσεων, οι οποίες φέρουν τρεις αλλαγές σε σχέση αυτές που υπέβαλαν οι φορολογούμενοι το 2006.
Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει συγκεντρώσει τα στοιχεία της μισθοδοσίας των μισθωτών του Δημοσίου και των συνταξιούχων και πρόκειται φέτος να προχωρήσει στη δεύτερη φάση του εγχειρήματος της προσυμπλήρωσης των φορολογικών δηλώσεων.
Ενώ πέρυσι έλαβαν προσυμπληρωμένη τη φορολογική τους δήλωση περίπου 20.000 υπάλληλοι του υπουργείου Oικονομίας, φέτος το μέτρο της προσυμπλήρωσης πρόκειται να επεκταθεί σε περισσότερους από 200.000 μισθωτούς και συνταξιούχους.
Στη φορολογική δήλωση που θα λάβουν, θα είναι προσυμπληρωμένοι οι κωδικοί που αφορούν στο εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες και συντάξεις, καθώς και οι κωδικοί που αφορούν στον φόρο που παρακρατήθηκε και τον φόρο που αναλογεί.
Επίσης, σε ορισμένες φορολογικές δηλώσεις θα έχουν προσυμπληρωθεί πιλοτικά και ορισμένοι κωδικοί που αφορούν σε δαπάνες που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!