89

Οι άμυνες κυριάρχησαν στο Τόφαλος, στην αναμέτρηση του Απόλλωνα με την Ολύμπια. Το παιχνίδι δεν ξέφυγε από τα όρια του ντέρμπι σε κανένα σημείο, αλλά η ομάδα της Λάρισας κατάφερε να διατηρήσει μια διαφορά κοντά στους 5π. την οποία οικοδόμησε στο δεύτερο δεκάλεπτο και να πετύχει έτσι μια σπουδαία νίκη.

Κορυφαίοι για τους θεσσαλούς, οι οποίοι έκαναν ακόμα ένα βήμα για την είσοδό τους στα πλέι οφ, ήταν οι Μπρέσλερ, Ουόλς και Πρίντεζης.

Για την ομάδα της Πάτρας που μπαίνει για τα καλά σε περιπέτειες, ξεχώρισε ο Γιοσίποβιτς. Ο Τζίμι Ολιβερ προσπάθησε να γυρίσιε το ματς στο τέταρτο δεκάλεπτο, χωρίς να τα καταφέρει.

Τα δεκάλεπτα: 15-17, 28-34, 41-48, 59-61.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ: Χ. Πετρόπουλος 11 (1), Εκινέ 2, Κουμπούρας 4, Γιοσίποβιτς 14, Σταυρόπουλος 2, Ολιβερ 10, Γκάρνερ 8, Μπόζοβιτς 2, Στάρτσεβιτς 2, Πασχάλης 4.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κρίστιτς 4 (1), Μπέλσερ 10 (1), Αριγκμπάμπου 4, Αποστολίδης 4 (1), Κούρτοβιτς 5 (1), Πρίντεζης 11 (1), Τζικάνοβιτς 4, Ουόλς 19 (3).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,www.sport.gr