Φιλική επικράτηση του Ηρακλή με 4-3 επί της Νίκης Πολυγύρου
Ο Ηρακλής κέρδισε με 4-3 (ημίχρονο 3-0) τη Νίκη Πολυγύρου σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο κεκλεισμένων των θυρών. Στο πρώτο ημίχρονο οι Ερέρα, Ρίβας και Γεωργιάδης πέτυχαν τρία γκολ για την ομάδα του Γιόζεφ Μπουμπένκο, ενώ ο Παπαδόπουλος σκόραρε στο δεύτερο μέρος.
Ο Ηρακλής κέρδισε με 4-3 (ημίχρονο 3-0) τη Νίκη Πολυγύρου σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο κεκλεισμένων των θυρών.
Στο πρώτο ημίχρονο οι Ερέρα, Ρίβας και Γεωργιάδης πέτυχαν τρία γκολ για την ομάδα του Γιόζεφ Μπουμπένκο, για να μειώσει στο δεύτερο 45λεπτο η φιλοξενούμενη με τους Σοάρη και Κάλτσο σε 3-2.
Στη συνέχεια ένα γκολ του Γιάννη Παπαδόπουλου του Ηρακλή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Γεροθανάσης για λογαριασμό της Νίκης.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.