
Νίκη της εθνικής ανδρών επί της Αλγερίας στο διεθνές τουρνουά της Μπολόνια
Μία ήττα και μία νίκη ήταν ο απολογισμός της εθνικής μας ομάδας χάντμπολ των ανδρών στην πρώτη ημέρα του διεθνούς τουρνουά, που διεξάγεται στην Μπολόνια. Μετά την πρωινή ήττα της από την οικοδέσποινα Ιταλία, η ομάδα μας νίκησε το βράδυ της Τετάρτης την Αλγερία με 38-21.
66
Μία ήττα και μία νίκη ήταν ο απολογισμός της εθνικής μας ομάδας χάντμπολ των ανδρών στην πρώτη ημέρα του διεθνούς τουρνουά, που διεξάγεται στην Μπολόνια.
Μετά την πρωινή ήττα της από την οικοδέσποινα Ιταλία, η ομάδα μας νίκησε το βράδυ της Τετάρτης την Αλγερία με 38-21 (ημίχρονο 17-9).
Την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει στις 13:30 τη Βουλγαρία.
Τα γκολ της ελληνικής ομάδας πέτυχαν οι Μπακαούκας 6, Τσακίρης 2, Τζιμούρτος 4, Στ.Παπαδόπουλος 4, Δεληγιάννης 3, Βουτσάς 5, Μουντζουρίδης 7, Τούρκια 1, Βακάλης 2, Ριγανάς 4.
Από τους ηττημένους πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Γιαχιά με 6 τέρματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Μπορεί η Κίνα να κυριαρχήσει στην εξαγωγή ΑΙ;
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)
- Πώς σώθηκε το παιδί που έπεσε σε πισίνα στην Κρήτη – Οι δραματικές προσπάθειες της μητέρας του
- Εδώ, στην Ελλάδα: Ο Τομ Χανκς συνάντησε θαυμαστή που τον είχε τατουάζ
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Εύκολη πρωτιά για την Ελίνα Τζένγκο στο ακόντιο (vid)

