Ο Χαριστέας σκόραρε στην ισοπαλία της Φέγενορντ με την Αϊντχόφεν
Πήρε φόρα ο Αγγελος Χαριστέας στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε για 2η συνεχόμενη αγωνιστική για λογαριασμό της Φέγενορντ και αυτή τη φορά μάλιστα κόντρα στην Αϊντχόφεν στο ντέρμπι κορυφής, που έληξε ισόπαλο με 1-1. Αυτό είναι το 5ο γκολ του Χαριστέα με τη φανέλα της Φέγενορντ.
Πήρε φόρα ο Αγγελος Χαριστέας στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε για 2η συνεχόμενη αγωνιστική για λογαριασμό της Φέγενορντ και αυτή τη φορά μάλιστα κόντρα στην Αϊντχόφεν στο ντέρμπι κορυφής, που έληξε ισόπαλο με 1-1.
Το σκορ είχε ανοίξει για τους φιλοξενούμενους και πρωτοπόρους στην Eredivisie ο Φιλίπ Κοκού στο 24, όμως ο Χαριστέας ισοφάρισε για τη Φέγενορντ στο 38.
Αυτό είναι το 4ο γκολ του Αγγελου στην Eredivisie και 5ο συνολικά με τη φανέλα της ομάδας του Ρότερνταμ (έχει σκοράρει και στο Κύπελλο UEFA).
Με αυτή την ισοπαλία, η Φέγενορντ ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ένα πόντο περισσότερο από την Τβέντε, που έχει, όμως, και έναν αγώνα λιγότερο.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, Ταχίρις Ντος Σάντος, είναι ένας από αυτούς που βγήκαν ζωντανοί από την πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά την περασμένη Πρωτοχρονιά και τώρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική Μετς.
O Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενόψει καλοκαιριού, καθώς έχει προσελκύσει το βλέμμα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στο NBA και στα 22 του, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που κατακτά το εν λόγω βραβείο.