89

Την απόκτηση του 19χρονου, Βαγκνερ Ριμπέιρο, ανακοίνωσε ο Πανιώνιος. Ο νεαρός Βραζιλιάνος μέσος ήταν από το καλοκαίρι στην Ελλάδα για λογαριασμό των «κυανέρυθρων» και τελικά υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, μετά τη θετική εισήγηση του Εβαλντ Λίνεν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του δεκαεννιάχρονου Βάγκνερ Ριμπέιρο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ο οποίος προπονείτε με την ομάδα του Πανιωνίου από τον Αύγουστο, υπέγραψε συμβόλαιο το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου 2010».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο νεαρός βραζιλιάνος, δήλωσε «πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Πανιώνιο και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να δικαιώσω τον προπονητή μου και τη διοίκηση του Πανιωνίου που με εμπιστεύθηκαν».



Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr