89

Απογοητευμένος από την επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» είναι ο Αργύρης Μήτσου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από το πόστο του και ξεκαθάρισε ότι θα μείνει μέχρι τέλους δίπλα στον ιδιοκτήτη, Γιάννη Βαρδινογιάννη.

«Αηδία. Πραγματικά ένιωσα αηδία και είναι αυτές οι στιγμές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι γιατί ασχολείται κανείς με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Πρώτη φορά ένιωσε τόσο άσχημα» δήλωσε στην «SportDay» ο Αργύρης Μήτσου.

Οταν ρωτήθηκε για τις φήμες που τον ήθελαν να παραιτείται από τη θέση του, τόνισε: «Ασύστολα ψεύδη. Αυτοί που το έλεγαν δεν με ξέρουν καλά. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να φύγω από την ομάδα. Θα την δώσω τη μάχη μέχρι τέλους δίπλα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν έχω συνηθίσει να φεύγω όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά».

Για την αγωνιστική κρίση του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος του συλλόγου, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον: «Πιστεύω στην ομάδα, θα βρει το δρόμο της. Ολοι είμαστε στενοχωρημένοι για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, αλλά νομίζω ότι θα φτιάξουν σύντομα τα πράγματα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr