Τρίτη 21 Απριλίου 2026
weather-icon 22o
Σύσκεψη κορυφής στον Ολυμπιακό με τον Σόλιντ στο επίκεντρο

Σύσκεψη κορυφής στον Ολυμπιακό με τον Σόλιντ στο επίκεντρο

Μια σύσκεψη, που ίσως αποδειχθεί καθοριστική για πολλούς και πολλά μέσα στον Ολυμπιακό, είχε την Παρασκευή ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και συναντήθηκε με τους άμεσους συνεργάτες του. Βασικό θέμα η υπόθεση προπονητή, που αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε λίγες ημέρες...

26

Μια σύσκεψη, που ίσως αποδειχθεί καθοριστική για πολλούς και πολλά μέσα στον Ολυμπιακό, είχε την Παρασκευή ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και συναντήθηκε με τους άμεσους συνεργάτες του, δηλαδή τον αντιπρόεδρο Γιώργο Λούβαρη και τον διευθυντή Γιάννη Χρυσικόπουλο.

Λεπτομέρειες γύρω από το τι ειπώθηκε δεν ήταν δυνατόν να γίνουν γνωστές, ωστόσο διάχυτη είναι πλέον η αίσθηση ότι ο Τροντ Σόλιντ έχει ημερομηνία λήξης στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Σίγουρα συζητήθηκε και το θέμα της πρόσληψης τενχικού διευθυντή, με το όνομα του Κριστιάν Καρεμπέ να τίθεται επί τάπητος (ίσως και αυτό του Ριβάλντο), ενώ και για κάποιους παίκτες ειπώθηκαν αρκετά. Δεν αποκλείεται μάλιστα τις επόμενες ημέρες να αποτελέσει παρελθόν ποδοσφαιριστής «πρώτης σειράς».

Πάντως, στο θέμα του προπονητή δεν αναμένονται εξελίξεις πριν από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ, που θα γίνει με αφορμή την τακτική Γενική Συνέλευση της 29ης Δεκεμβρίου, η οποία ορίστηκε για το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Αλλωστε, έχει σημασία και το πότε θα βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Από εκεί και πέρα, το κλίμα στου Ρέντη δεν είναι καλό και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών αισθητά πεσμένη. Τόσο ο Τροντ Σόλιντ όσο και ο Σάββας Θεοδωρίδης προσπαθούν να ανεβάσουν το ηθικό των «ερυθρολεύκων» και, στην προσπάθεια να «ζεσταθεί» κάπως η ατμόσφαιρα, έγινε ένα τραπέζι στις εγκαταστάσεις αμέσως μετά την προπόνηση.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι Στολτίδης και Πάντος αναμένεται να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους για τον αγώνα με το Αιγάλεω, αν και ακολούθησαν και σήμερα ειδικό πρόγραμμα. Ωστόσο αύριο θα γυμναστούν με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Κωνσταντίνου έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Την Κυριακή στο γήπεδο Καραϊσκάκη αναμένεται να βρεθεί και συνεργάτης του Ούγκο Σάντσεζ στην Εθνική Μεξικού, προκειμένου να «τσεκάρει» για άλλη μια φορά τον Νέρι Καστίγιο. Εκτός απροόπτου, ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, θα κληθεί για φιλικό με τις ΗΠΑ στα μέσα Φεβρουαρίου.

Τέλος, με δηλώσεις του λίγο πριν αναχωρήσει για τη Γαλλία, ο Αμπντεσλάμ Ουαντού φέρεται να είπε πως είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, την εποχή που συμφώνησε με τον Ολυμπιακό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Απριλίου 2026
Cookies