
Όχι μαζί Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο φάιναλ φορ της Euroleague, λέει ο Παπαλουκάς
Επεισόδια στο ΟΑΚΑ, σε περίπτωση που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προκριθούν και οι δύο στο φάιναλ φορ της Euroleague, φοβάται, και δεν το κρύβει, ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Όσο για το ενδεχόμενο επαναπατρισμού, είναι κάτι που δεν φαίνεται να τον απασχολεί: «Δεν θα επέστρεφα στην Ελλάδα με την κατάσταση που επικρατεί τώρα, γιατί θέλω να ευχαριστιέμαι το παιχνίδι».
71
Επεισόδια στο ΟΑΚΑ, σε περίπτωση που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προκριθούν και οι δύο στο φάιναλ φορ της Euroleague, φοβάται, και δεν το κρύβει, ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Όσο για το ενδεχόμενο επαναπατρισμού, είναι κάτι που δεν φαίνεται να τον απασχολεί: «Δεν θα επέστρεφα στην Ελλάδα με την κατάσταση που επικρατεί τώρα, γιατί θέλω να ευχαριστιέμαι το παιχνίδι».
Ο MVP του φάιναλ φορ της περσινής Euroleague, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό SuperΣΠΟΡ FM, ξεκαθάρισε ακόμη ότι θα είναι αποτυχία για την ΤΣΣΚΑ, εάν απουσιάσει από το φάιναλ φορ της Αθήνας.
«Το βασικό πρόβλημα της ομάδας είναι οι τραυματισμοί. Όμως, θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να έχουμε την περσινή πορεία. Ο κόσμος θεωρεί δεδομένη συμμετοχή μας στο φάιναλ φορ, γι αυτό, αν δεν βρεθούμε στην Αθήνα, θα θεωρηθεί αποτυχία και θα αντιμετωπίσουμε την γκρίνια των οπαδών. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη χημεία της ομάδας και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε» υπογράμμισε.
Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός στο φάιναλ φορ; «Δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλό να βρεθούν και οι δύο ελληνικές ομάδες στο φάιναλ φορ. Το φοβάμαι το ΟΑΚΑ με οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Φοβάμαι ότι θα γίνουν περίεργα πράγματα και επεισόδια και η ULEB είναι πολύ αυστηρή σε αυτά τα θέματα».
Στο τέλος μίλησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Έχω τριετές κλειστό συμβόλαιο, που όμως έχει μια ρήτρα για να μπορώ να φύγω, όταν κουραστώ. Θέλω να χαίρομαι το μπάσκετ και θα φύγω από την ομάδα, όταν σταματήσει να γίνεται αυτό».
»Όμως, δεν έχω λόγους να το κάνω ακόμα. Γιατί, και να φύγω, δεν έχω που να πάω και να είναι καλύτερα από τη Μόσχα. Θα ήταν καλό να γυρίσω σε μια μεγάλη ελληνική ομάδα, αλλά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, δεν μπορώ να το κάνω ακόμα. Γιατί, όπως είπα, θέλω να ευχαριστιέμαι το παιχνίδι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΑΠΘ: Επίθεση κατά του αντιπρύτανη Μιχαηλίδη καταγγέλλουν οι πρυτανικές αρχές
- Βενεζουέλα: Προσγειώθηκε στο Καράκας η πρώτη απευθείας εμπορική πτήση από τις ΗΠΑ τα τελευταία 7 χρόνια
- Ιταλία: Επιβάτιδα γέννησε σε πτήση από το Ντακάρ προς τη Ρώμη
- Γάζα: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ «καταδικάζει» τον Global Sumud Flotilla
- ΟΗΕ: Η Ελλάδα στηρίζει τη Συνθήκη για τη Μη Διάδοση των Πυρηνικών Οπλων
- Αταμάν: «Ήταν 10 αστυνομικοί μπροστά από τα αποδυτήριά μας»

