«Ναυάγησε» η μεταγραφή του Γκάρνερ στον Απόλλωνα Πατρών
Από μηδενική βάση ξεκινά ο Ίβιτσα Μπούριτς την αναζήτηση των δύο νέων ξένων του Απόλλωνα Πατρών. Και αυτό γιατί η απόκτηση του Κρις Γκάρνερ στη θέση του Τέρενς Ρέντσερ «ναυάγησε», ενώ για τον αντικαταστάτη του Μπράιαν Μάρκσον δεν έχει ακουστεί κάποιο όνομα. Ο μέχρι πρότινος «σίγουρος» Γκάρνερ θα συνεχίσει τελικά στη γαλλική Σολέ.
Από μηδενική βάση ξεκινά ο Ίβιτσα Μπούριτς την αναζήτηση των δύο νέων ξένων του Απόλλωνα Πατρών.
Και αυτό γιατί η απόκτηση του Κρις Γκάρνερ στη θέση του Τέρενς Ρέντσερ «ναυάγησε», ενώ για τον αντικαταστάτη του Μπράιαν Μάρκσον δεν έχει ακουστεί κάποιο όνομα.
Τα νέα για την υπόθεση του Κρις Γκάρνερ ήταν δυσάρεστα για τους Πατρινούς, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος είχε συμφωνήσει προφορικά με τους Αχαιούς και αναμενόταν την Τρίτη στην Πάτρα, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη γαλλική Σολέ.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.