Δυσκολεύει η πρόκριση στο Challenge cup για τον Δούκα
Ο Δούκας ηττήθηκε από την Ζαγκλέμπιε με 37-36 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Challenge Cup και έτσι το έργο της για πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού είναι πολύ δύσκολο εν όψει της ρεβάνς της 9ης Δεκεμβρίου στην Πολωνία. Στο βάθος του πάγκου των Πολωνών απέδωσε ο Κώστας Τσαβδαρίδης την ήττα της ομάδας του.
Ο Δούκας ηττήθηκε από την Ζαγκλέμπιε με 37-36 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Challenge Cup και έτσι το έργο της για πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού είναι πολύ δύσκολο εν όψει της ρεβάνς της 9ης Δεκεμβρίου στην Πολωνία.
Στο βάθος του πάγκου των Πολωνών απέδωσε ο Κώστας Τσαβδαρίδης την ήττα της ομάδας του.
«Για 55 λεπτά ήμασταν εξαιρετικοί, αλλά στα τελευταία 5 λεπτά δεν ανταπεξήλθαμε στο βάθος του πάγκου των πολωνών και ηττηθήκαμε» υποστήριξε ο Έλληνας τεχνικός.