
«Αγώνας» του Κωνσταντίνου για να προλάβει το ματς με την Σαχτάρ
Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου έχει βαλθεί να ανατρέψει τα ιατρικά δεδομένα, που τον θέλουν να μην προλαβαίνει την κρίσιμη - για το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού - αναμέτρηση με τη Σαχτάρ στις 5 Δεκεμβρίου στο «Καραϊσκάκη». Στη διάθεση του Σόλιντ τέθηκαν Τζόρτζεβιτς και Γεωργάτος. Ο Σέζαρ δεν θα αγωνισθεί κόντρα στην Κέρκυρα για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του.
89
Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου έχει βαλθεί να ανατρέψει τα ιατρικά δεδομένα, που τον θέλουν να μην προλαβαίνει την κρίσιμη – για το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού – αναμέτρηση με τη Σαχτάρ στις 5 Δεκεμβρίου στο «Καραϊσκάκη».
Την Τρίτη, ο Κύπριος επιθετικός ήταν 6,5 ώρες στου Ρέντη και την Τετάρτη άλλες τέσσερις, ενδεικτικό της θέλησής του να είναι παρών στον αγώνα.
Η κατάστασή του, πάντως, έχει παρουσιάσει βελτίωση και μάλιστα ξεκίνησε χαλαρό τροχάδην για μικρό χρονικό διάστημα. Η συμμετοχή του ωστόσο παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι και στην αρχική ενδεκάδα.
Όλα αυτά θα κριθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, οπότε και αναμένεται να έχουν συζήτηση εκπρόσωποι του ιατρικού επιτελείου, ο Τροντ Σόλιντ και ο παίκτης.
Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν οι Τζόρτζεβιτς και Γεωργάτος, οι οποίοι θα είναι στη διάθεση του Νορβηγού προπονητή για το παιχνίδι του Σαββάτου στην Κέρκυρα.
Ο Ζούλιο Σέζαρ, από την πλευρά του, ακολούθησε στο γυμναστήριο ατομικό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης.
Ο «Καίσαρας» έχει παρουσιάσει βελτίωση και ενδέχεται την Πέμπτη να προπονηθεί με την ομάδα, όμως ο Σόλιντ δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο ματς με την Κέρκυρα, ώστε να είναι έτοιμος ενόψει Σαχτάρ.
Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Αμπντεσλάμ Ουαντού, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, καθώς παρουσίασε ένα αιμάτωμα στο μηρό, από μια γονατιά που είχε δεχθεί, χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.
Ο Καψής ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί με θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.
Ο Πατσατζόγλου ανεβάζει ρυθμούς, ακολουθώντας πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία, τρέξιμο στο γήπεδο και ασκήσεις στην πισίνα και το γυμναστήριο.
Ο Νε εξετάστηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και ξεκίνησε την επανένταξή του στην ομάδα με εντατικοποίηση του προγράμματος που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει ποδήλατο.
Ο Λέμενς, που έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση, συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει ασκήσεις στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.
* H UEFA ενημέρωσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι κόντρα στην Σαχτάρ παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Σουηδός Γκέρχαρντ Σάγκερ (αγώνα) και διαιτησίας ο Σκωτζέζος Χιου Ντάλας.
* Η Σαχτάρ ενημέρωσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι η αποστολή της ομάδας της, θα φθάσει στην Αθήνα την Κυριακή στις 18:00 και θα αναχωρήσει αμέσως μετά τον αγώνα της 5ης Δεκεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Οικονόμου κατά Σκέρτσου: Δεν έχει επαρκή επαφή με την πραγματικότητα
- ΗELLO!: Έρχεται την Τετάρτη στα περίπτερα
- Γενικολογίες από Μαρινάκη για νέα μέτρα στήριξης
- Διεθνής Αμνηστία: Έκθεση κόλαφος για την Ελλάδα – Σε πρώτο πλάνο προσφυγικό, Τέμπη, καταπάτηση δικαιωμάτων
- Συνεργασία Αποκεντρωμένης Διοίκησης και Δήμων για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας τους
- Πέθανε ο Κυριάκος Σφέτσας – Συνθέτης, οραματιστής, πιανίστας της Κάλλας – «Ευπατρίδης της τέχνης»





