
Πιθανότατα να αφεθεί ελεύθερος ο Γερμανός διαιτητής Χόιτσερ για το σκάνδαλο δωροδοκίας
Ο δημόσιος κατήγορος ζήτησε από το Ομοσπονδιακό δικαστήριο της Γερμανίας να αποσυρθούν οι κατηγορίες περί σκανδάλου δωοροδοκίας για τον πρώην διαιτητή, Ρόμπερτ Χόιτσερ, καθώς τις χαρακτήρισε «υπερβολικά επιφανειακές».
26
Ο δημόσιος κατήγορος ζήτησε από το Ομοσπονδιακό δικαστήριο της Γερμανίας να αποσυρθούν οι κατηγορίες περί σκανδάλου δωοροδοκίας για τον πρώην διαιτητή, Ρόμπερτ Χόιτσερ, καθώς τις χαρακτήρισε «υπερβολικά επιφανειακές».
Ο Χόιτσερ είχε καταδικαστεί με 29 μήνες φυλάκισης για το σκάνδαλο «στημένων» αγώνων, με «λεία» 2,6 εκατομμύρια ευρώ, καθώς το δικαστήριο του Βερολίνου δέχτηκε ότι ο διαιτητής «έστηνε» αγώνες για λογαριασμό του Κροάτη, Αντε Σαπίνα.
Ο δημόσιος κατήγορος για να προτείνει την απαλλαγή του Χόιτσερ στηρίχθηκε σε δεδικασμένο παρόμοιας υπόθεσης παράνομου στοιχηματισμού, που χρονολογείται 45 χρόνια πίσω!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σοκαρισμένη η Μελόνι για τα υπέρογκα νοσήλια σε τραυματίες του Κραν Μοντανά- «Ζήτησαν 70.000 ευρώ για λίγες ώρες»
- Οι δικηγόροι «στηρίζουν» την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – «Καταδικαστέα οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης του ρόλου τους»
- NBA: Ο νέος ιδιοκτήτης των Μπλέιζερς κάνει τέτοιες περικοπές που θα ζήλευε ακόμη και ο… Σκρουτζ!
- Γιάννης Στάνκογλου: Η τυχαία συνάντηση με τη Χάρις Αλεξίου και τα λόγια θαυμασμού
- Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι ο αγωγός Ντρούζμπα θα επαναλειτουργήσει – Μόλις ήρε το βέτο ο Όρμπαν για το δάνειο
- Greece Tax Evasion Soars, Auto Repair Shops Lead



