
Νεκρός ο δράστης αιματηρής εισβολής σε σχολείο της Γερμανίας
Τρόμος σε δημοτικό σχολείο μικρής πόλης της Γερμανίας. Ένοπλος μασκοφόρος, ζωσμένος με εκρηκτικά, εισέβαλε στο σχολείο και τραυμάτισε οκτώ άτομα. Το θρίλερ έληξε με το θάνατό του, χωρίς να διευκρινίζεται εάν πυροβολήθηκε από την αστυνομία ή αυτοκτόνησε.
51
Τρόμος σε δημοτικό σχολείο μικρής πόλης της βορειοδυτικής Γερμανίας. Ένοπλος μασκοφόρος, ζωσμένος με εκρηκτικά, εισέβαλε στο σχολείο και τραυμάτισε οκτώ άτομα. Το θρίλερ έληξε με το θάνατό του, χωρίς να διευκρινίζεται εάν πυροβολήθηκε από την αστυνομία ή αυτοκτόνησε.
Στην πορεία της εξέλιξης του δραματικού περιστατικού γερμανικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν πως ο ένοπλος είχε σκοτώσει κάποιον άνθρωπο και έχει θέσει άλλους υπό την ομηρία του, ωστόσο οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώθηκαν από την αστυνομία.
Ο ένοπλος εισέβαλε το πρωί της Δευτέρας στο σχολείο με καλυμμένο το πρόσωπό του και τραυμάτισε ελαφρά με όπλο οκτώ άτομα, επτά μαθητές και μία δασκάλα.
Έξω από το σχολείο παρατάχθηκαν άμεσα άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας, και ο χώρος εκκενώθηκε.
Κατά πληροφορίες ο δράστης ήταν 18χρονος πρώην μαθητής του συγκεκριμένου σχολείου στην πόλη Έμσντετεν, κοντά στα σύνορα με την Ολλανδία. Τα κίνητρα της επίθεσης δεν έχουν αποσαφηνιστεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Κιβωτός του κόσμου: Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για τον πατέρα Αντώνιο για τις καταγγελίες ασέλγειας σε βάρος του
- UEFA Champions League: Το MEGA στην κορυφή της τηλεθέασης με τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν
- Κρήτη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 20χρονου Νικήτα – «Ήρθατε τώρα που τον σκότωσαν», φώναζαν σε αστυνομικούς
- Αναβαθμίζονται οι εσωτερικές διαδρομές σε μεγάλο άλσος της Αττικής
- Το παρασκήνιο της κόντρας του Αταμάν με τον Μαρτίνεθ (vid)
- Ο έρωτας της Τζέιν Φόντα και του Τεντ Τέρνερ – «Η ζωή είναι πολύ σύντομη για τσακωμούς»

