Τα προβλήματα για τη Βαλένθια δεν έχουν τέλος. Ο τραυματισμός του Εντού στον αγώνα με τη Σεβίλη, επιββαιώθηκε ότι είναι σοβαρός, καθώς πρόκειται για για ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου, που θα τον αφήσει εκτός γηπέδου για περισσότερο από έξι εβδομάδες.
Νέο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού χτύπησε τη Βαλένθια. Θύμα αυτή τη φορά ο Βραζιλιάνος Εντου, ο οποίος στον αγώνα με τη Σεβίλη έπαθε ζημιά στο δεξί γόνατο και όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί του συλλόγου «κατά 90% πρόκειται για ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου».
Αν οι φόβοι επιβεβαιωθούν, τότο ο Εντου θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Εννοείται, βέβαια, πως δεν θα παίξει εναντίον του Ολυμπιακού την Τετάρτη στο «Μεστάγια», ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Νταβίντ Βίγια που τραυματίστηκε στον αστράγαλο, επίσης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τη Σεβίλη, όπου οι «νυχτερίδες» γνώρισαν βαριά ήττα με 3-0.
Υπενθυμίζουμε ότι στο ιατρικό δελτίο της Βαλένθια και μάλιστα με μακροχρόνιους τραυματισμούς, βρίσκονται οι Κάρλος Μαρτσένα, Νταβίντ Αλμπέλδα, Χαϊμέ Γκαβιλάν, Ασιερ ντελ Ορνο, Εμιλιάνο Μορέτι.
Αντίθετα, επέστρεψε ο Βιθέντε (αγωνίστηκε για 35 λεπτά) και τέθηκε στη διάθεση του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες για το ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών