
Χάνει σίγουρα τη Βραζιλία και αμφίβολος για τη συνέχεια ο Μπάεφ
Χωρίς τον Θοδωρή Μπάεφ, θο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της πρεμιέρας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος εναντίον της Γαλλίας, θα αγωνισθεί η εθνική ομάδα κοντρα στην Βραζιλία το Σάββατο, οπότε και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να υπάρξει ακριβής διάγνωση
26
Χωρίς τον Θοδωρή Μπάεφ, θο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της πρεμιέρας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος εναντίον της Γαλλίας, θα αγωνισθεί η εθνική ομάδα κοντρα στην Βραζιλία το Σάββατο.
Ο Έλληνας διεθνής αποχώρησε από το παιχνίδι στις αρχές του δεύτερου σετ, όταν ένοιωσε έναν έντονο πόνο στη δεξιά γάμπα.
Στο σημείο εκείνο τοποθετήθηκε πάγος, ενώ ο παίκτης δεν ξαναγύρισε στον αγωνιστικό χώρο. Οπως εκτιμά ο γιατρός της εθνικής, Βαγγέλης Μαστρογιάννης, πρόκειται για μια έντονη μυϊκή σύσπαση στην έσω κεφαλή του δικεφάλου γαστροκνημίου, με πιθανή τη μερική ρήξη της.
Το Σάββατο ο Μπάεφ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να υπάρξει ακριβής διάγνωση, ενώ ενδέχεται να χάσει και τον αγώνα της Κυριακής, εναντίον της Γερμανίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η εικόνα στη βραχυχρόνια μίσθωση: Λιγότερα Airbnb, ακριβότερες διακοπές
- Η αναφορά Ρούμπιο στη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα σε διάσκεψη για την πολιτική τρομοκρατία
- Κίνδυνος πυρκαγιάς: Στο «πορτοκαλί» σήμερα η Αττική και ακόμη επτά περιοχές
- Συνταγή: Βερίκοκα στο φούρνο με μέλι
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Ελέγχους σε διαιτολογικά κέντρα και κέντρα αισθητικής ξεκινά το υπουργείο Υγείας


