Προσοχή στην Κέρκυρα γιατί είναι επικίνδυνη, προειδοποίησε ο Φερέρ τους παίκτες του
Την απόλυτη προσοχή των παικτών του στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Κέρκυρα ζήτησε ο Λορένθο Σέρα Φερέρ. Πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα, που δεν θα πρέπει να την υποτιμήσουν ούτε ένα λεπτό, χαρακτήρισε ο Ισπανός προπονητής την προσεχή αντίπαλο της «Ένωσης» κατά την ανάλυσή του. Την δευτέρα θα κριθεί η συμμετοχή του Γεωργέα στο ματς με την Μίλαν.
66
Την απόλυτη προσοχή των παικτών του στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Κέρκυρα ζήτησε ο Λορένθο Σέρα Φερέρ.
Πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα, που δεν θα πρέπει να την υποτιμήσουν ούτε ένα λεπτό, χαρακτήρισε ο Ισπανός προπονητής την προσεχή αντίπαλο της «Ένωσης» κατά την ανάλυσή του.
Ο Φερέρ έχει μελετήσει πολύ καλά τον τρόπο ανάπτυξης της Κέρκυρας και τόνισε στους παίκτες του ότι είναι μια ομάδα που όταν βγαίνει στην αντεπίθεση το κάνει με αρκετούς παίκτες, ενώ αμύνεται πολύ οργανωμένα και θα πρέπει να βρουν τους τρόπους για να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα της.
«Πρέπει να παίξουμε με την ίδια σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία που δείξαμε στο τελευταίο μας παιχνίδι με τη Λάρισα» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος δεν παρέλειψε να πει στους παίκτες του ότι η ομάδα έχει αρχίσει να δουλεύει με ωριμότητα και να βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Αυτό που προβληματίζει κάπως τον έμπειρο τεχνικό είναι το γεγονός ότι δεν κατάφερε να δουλέψει με όλους τους παίκτες του από τις αρχές της εβδομάδας, εξαιτίας της απουσίας των διεθνών με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.
Οι απουσίες από το παιχνίδι του Σαββάτου είναι λίγο πολύ γνωστές, με τελευταία αυτή του τραυματία Γεωργέα. Ο έμπειρος αμυντικός είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για τον αγώνα με τη Μίλαν, ωστόσο, η συμμετοχή του θ αποφασιστεί την Δευτέρα όταν και θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
Για το παιχνίδι με τους «ροσονέρι» είχαν διατεθεί μέχρι και την Πέμπτη περίπου 20.000 εισιτήρια. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι την ημέρα του αγώνα θα βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ περισότεροι από 55.000 φίλαθλοι της ΑΕΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος: «Έρχομαι σε ομάδα με μεγάλη δυναμική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442