
Ο Πανιώνιος 77-70 την Ουράλ Γκρέιτ και μόνος στην κορυφή του ομίλου του
Με κορυφαίους τους Χάτσον και Ουίνστον ο Πανιώνιος πέτυχε την δεύτερη νίκη του στο Eurocup, και μάλιστα εκτός έδρας, νικώντας την Ουράλ Γκρέιτ με 77-70. Οι «κυανέρυθροι» είναι πλέον το φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου του, η οποία θα του δώσει πλεονέκτημα στην επόμενη φάση.
89
Με κορυφαίους τους Χάτσον και Ουίνστον ο Πανιώνιος πέτυχε την δεύτερη νίκη του στο Eurocup, και μάλιστα εκτός έδρας, νικώντας την Ουράλ Γκρέιτ με 77-70.
Οι «κυανέρυθροι» είναι πλέον το φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου του, η οποία θα του δώσει πλεονέκτημα στην επόμενη φάση.
Ο Πανιώνιος δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και ήταν πίσω στο σκορ σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο (37-41, 20). Στην 3η περίοδο ο Ουίνστον ανέλαβε δράση.
Τον Αμερικανό άσο ακολούθησαν σε απόδοση οι Χάτσον, Χατζής και Περπέρογλου και ο Πανιώνιος ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ (58-54, 30).
Οι «κυανέρυθροι» άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων στην τελευταία περίοδο και πήραν μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη, απέναντι στην ομάδα που θεωρητικά τουλάχιστον είναι ο βασικός τους αντίπαλος στον όμιλο.
Τα δεκάλεπτα: 23-16, 41-37, 54-58, 70-77
ΟΥΡΑΛ ΓΚΡΕΙΤ: Ουίτφιλντ 2, Μακσάντσεφ 10, Τάρβερ 15 (3), Βγιάλτσεφ 11 (2), Ζάγκορατς 10, Μπέλοφ 3 (1), Ζοζουλίν 10 (1), Χόσκιν 9 (1)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καυκής 9 (1), Περπέρογλου 10 (2), Ντόιτσιν 9 (1), Χατζής 11 (1), Ουίνστον 21 (1), Ντραγκόιλοβιτς 5, Χάτσον 12
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: 38 νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες από τις 22 Ιουνίου – Επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Συρία
- Ανεξάρτητος βουλευτής και ο Διονύσης Καλαματιανός
- Βριλήσσια: Σκύλος επιτέθηκε σε 66χρονο τον τραυμάτισε και σκότωσε το σκυλάκι του – Χειροπέδες στην ιδιοκτήτρια
- Συμπληρώματα διατροφής σκύλου: Πότε είναι απαραίτητα για την υγεία του
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Κιμ Καρντάσιαν: Πέθανε η γιαγιά της – Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας
