
Αμφίβολη η συμμετοχή του Σεϊταρίδη στο φιλικό με την Γαλλία
Με ένα πρόβλημα ολοκλήρωσε η εθνική μας ομάδα την πρώτη προπόνησή της επί γαλλικού εδάφους. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο πόδι και η συμμετοχή του στο φιλικό της Τετάρτης (22:00) ενάντια στην Γαλλία είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
- Θυμάται το Euro 2004 και προετοιμάζεται για το Euro 2008
- Το... παραμύθι του Ζαγοράκη
89
Με ένα πρόβλημα ολοκλήρωσε η εθνική μας ομάδα την πρώτη προπόνησή της επί γαλλικού εδάφους. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο πόδι και η συμμετοχή του στο φιλικό της Τετάρτης (22:00) ενάντια στην Γαλλία είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Ατομικό πρόγραμμα, εκτός από τον παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης, ακολούθησαν και οι Γιάννης Γκούμας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Νίκος Λυμπερόπουλος και Τραϊανός Δέλλας.
Κανονικά προπονήθηκαν οι υπόλοιποι παίκτες της αποστολής: Νικοπολίδης, Χαλκιάς, Κατσουράνης, Γιαννακόπουλος, Καραγκούνης, Φύσσας, Τζιόλης, Γκέκας, Σαμαράς, Μπασινάς, Κυργιάκος, Καψής, Αμανατίδης, Ανατολάκης, Καφές και Λαγός.
Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο «Μισέλ Ινταλγκό» και το ματς θα διεξαχθεί στο «Σταντ ντε Φρανς», όπου θα γίνει και η προπόνηση της Τρίτης.
Δεν παίζουν Μπενζεμά και Γκοβού
Ο Σίντνεϊ Γκοβού και ο Καρίμ Μπενζεμά αποκλείστηκαν από την αποστολή της Γαλλίας για το φιλικό με την εθνική μας. Οι δύο παίκτες της Λιόν, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, παρουσιάστηκαν κανονικά με τους υπόλοιπους διεθνείς στο προπονητικό κέντρο των «τρικολόρ» και εξετάστηκαν από το ιατρικό επιτελείο, που ενημέρωσε τον Ραϊμόν Ντομενέκ ότι δεν μπορεί να τους υπολογίζει για την αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Δασμοί: Εντονες αντιδράσεις για την επιβολή τους από τις ΗΠΑ σε 60 χώρες
- ΗΠΑ: Ομοβροντία δασμών από σήμερα Παρασκευή σε βάρος 60 χωρών και της ΕΕ
- Η Γαλλία ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
