66

«Θύμα» του Ηλυσιακού έγινε ο Ατρόμητος στο γήπεδο του Ζωγράφου και έμεινε εκτός της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, στην πρώτη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση στα πέναλτι με 5-3, ενώ η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 0-0 και η παράταση 1-1, όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κάμπα (103) και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ρότσα (111).

Κατά διαστήματα ο Ηλυσιακός ήταν αρκετά καλός, ιδιαίτερα στο β ημίχρονο, δυσκόλεψε πολύ τον αντίπαλό του, όμως δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Από τη δική του μεριά, ο Ατρόμητος έδειχνε μπλοκαρισμένος και χωρίς λύσεις στην επίθεση κι έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρισε στο 103, όταν από λάθος του Κριστιάνο Ρότσα ο Κάμπας με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0.

Με το ξεκίνημα του β ημιχρόνου της παράτασης, ο Ρέιζερ έχασε σπουδαία ευκαιρία για να «καθαρίσει» τη νίκη και στο 111 ο Ατρόμητος ισοφάρισε από «στημένη φάση» (κόρνερ Λουτσιάνο) με κεφαλιά του προωθημένου Ρότσα, ο οποίος έτσι «διόρθωσε» το λάθος που είχε κάνει στο γκολ του Ηλυσιακού.

Στην εκπνοή του αγώνα ο Ραγκουέλ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα κι αμέσως μετά οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Ηλυσιακός αποδείχθηκε πιο εύστοχος (5-3) και πήρε την πρόκριση.

Η σειρά των πέναλτι: Πέτκοφ (1-0), Λουτσιάνο (1-1), Φορτσέτι (2-1), Κορακάκης (2-2), Κάμπας (3-2), Ρότσα (3-3), Ρέιζερ (4-3), Κουτσοσπύρος (απέκρουσε ο Βενιαμίν), Μακρής (5-3).

Διαιτητής: Φωτιάδης (Θεσσαλονίκης)

Κόκκινες: 120 Ραγκουέλ (2η κίτρινη)

Κίτρινες: Παπαδημητρίου, Ντάγκας, Μανωλιάδης, Κοζανίδης, Κάμπας – Αποστολόπουλος, Κούτσης

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Βενιαμίν, Γκαρέ, Ψαρρής, Ντάγκας, Φορτσέτι, Μανωλιάδης (81 Νίτης), Παπαδημητρίου (116 Μακρής), Πέτκοφ, Κοζανίδης, Ρέιζερ, Κάμπας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ανδριόλας, Παγώνης, Ρότσα, Αποστολόπουλος, Γελαδάρης, Κατεμής (80 Λουτσιάνο), Ραγκουέλ, Αντερσον (57 Κούτσης), Κορακάκης, Κουτσοσπύρος, Λαζανάς (67 Ντοέ).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ