Η εντός συνόρων αστάθεια της Μίλαν συνεχίζεται, έκανε την ανατροπή η Ρόμα
Ίντερ και Παλέρμο συνεχίζουν χέρι χέρι στην κορυφή του campionato καθώς με σκορ 2-0 επικράτησαν των αντιπάλων τους στην 9η αγωνιστική. Αντίθετα η Μίλαν συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς γνώρισε μία ακόμα ήττα αυτή τη φορά από την Αταλάντα με 2-0. Τρίτη η Ρόμα που έκανε την ανατροπή απέναντι στην Φιορεντίνα.
26
Ίντερ και Παλέρμο συνεχίζουν χέρι χέρι στην κορυφή του campionato καθώς με σκορ 2-0 επικράτησαν των αντιπάλων τους στην 9η αγωνιστική. Αντίθετα η Μίλαν συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς γνώρισε μία ακόμα ήττα αυτή τη φορά από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο με 2-0.
Αντίθετα η Αταλάντα έφτασε τους 16 βαθμούς και αναρριχήθηκε στην 4η θέση, μαζί με τις Σιένα και Λιβόρνο.
Ο Κάρλο Αντσελότι χρησιμοποίησε τους: Ντίντα, Μπονέρα (70 Καφού), Σίμιτς, Μαλντίνι, Γιανκουλόφσκι, Γκατούζο, Πίρλο, Γκουρκίφ (57 Ζέεντορφ), Κακά, Τζιλαρντίνο, Ιντσάγκι (70 Ολιβέιρα)
Στην πρώτη θέση παρέμειναν Ίντερ και Παλέρμο, που επικράτησαν των Άσκολι και Σαμπντόρια με το ίδιο σκορ (2-0).
Από εκεί και πέρα ισόπαλες (1-1) αναδείχθηκαν Έμπολι και Λάτσιο όπως και η Τορίνο με τη Μεσίνα ενώ σημαντική νίκη πήρε η Λιβόρνο, που επικράτησε 1-0 της Ουντινέζε και έφτασε τους 16 βαθμούς.
Η Φιορεντίνα πάγωσε το Ολίμπικο στο 15 όταν ο Ουφαλούσι άνοιξε το σκορ. Η Ρόμα απάντησε στο 38 με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι και με πρωταγωνιστής τον Ροντρίγκο Ταντέι, στο 49 και στο 66` διαμόρφωσε το τελικό 3-1, έκανε την ανατροπή με 3-1.
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι χρησιμοποίησε τους: Ντόνι, Πανούτσι, Μεξές, Κίβου, Τονέτο (74 Κασέτι), Ντε Ρόσι, Πιζάρο, Ταντέι, Περότα, Μαντσίνι (65 Βούτσινιτς), Τότι (90 Ακουιλάνι).
Τα αποτελέσματα της Κυριακής:
Αταλάντα-Μίλαν 2-0 (50 Βέντολα, +90 Σοντσίν)
Κιέβο-Κάλιαρι 0-0
Έμπολι-Λάτσιο 1-1 (87 Βανούτσι – 17 Πάντεφ)
Ίντερ-Ασκολι 2-0 (41 Ζανέτι, 53 αυτ. Κουντίνι)
Λιβόρνο-Ουντινέζε 1-0 (73 Μπακαγιόκο)
Παλέρμο-Σαμπντόρια 2-0 (35 Κορίνι, 70 Ζακάρντο)
Τορίνο-Μεσίνα 1-1 (61 Στελόνε – 36 Κόρδοβα)
Ρόμα-Φιορεντίνα 3-1 (38 Ρόσι, 49, 66 Ταντέι – 15 Ιφαλούσι)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες)
Ιντερ 24
Παλέρμο 24
Ρόμα 20
Αταλάντα 16
Σιένα 16
Λιβόρνο 16
Ουντινέζε 13
Μεσίνα 13
Κατάνια 13
Εμπολι 12
Σαμπντόρια 10
Κάλιαρι 10
Λάτσιο 9
Πάρμα 8
Τορίνο 8
Μίλαν 7
Ασκολι 4
Κιέβο 3
Φιορεντίνα 0
Ρετζίνα -3
* Η Φιορεντίνα άρχισε το πρωτάθλημα με -15 βαθμούς, η Ρετζίνα με -15, η Μίλαν με -8 και η Λάτσιο με -3. Από τη Σιένα αφαιρέθηκε ένας βαθμός, λόγω καθυστερημένης καταβολής του φόρου που αντιστοιχεί στις αποδοχές των παικτών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- «Η Ναϊμέγκεν συμφώνησε με τον Τάντιτς» (pic)
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
- Ο Χεζόνια επέστρεψε στο NBA – Αυτό είναι το συμβόλαιο με τους Καβαλίερς
- Νόρις: «Από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου»
- Ελλάδα – Τουρκία 94-73: Επιβλητικοί οι Παίδες, νίκησαν με ανατροπή
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442