
Βαριά πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Λάρισα για τα επεισόδια στο «Αλκαζάρ»
Με πρόστιμο 120.000 ευρώ πληρώνει ο ΠΑΟΚ τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί του στην Λάρισα, ενώ η ομώνυμη ομάδα τιμωρήθηκε με 30.000 ευρώ. Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα μοίρασε μικρότερα πρόστιμα σε Ατρόμητο, Ιωνικό, ΑΕΚ, Αρης και Ολυμπιακό.
66
Με πρόστιμο 120.000 ευρώ πληρώνει ο ΠΑΟΚ τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί του στην Λάρισα, ενώ η ομώνυμη ομάδα τιμωρήθηκε με 30.000 ευρώ.
Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα μοίρασε μικρότερα πρόστιμα σε πέντε ακόμη ΠΑΕ: 1.500 ευρώ σε Ατρόμητος και Ιωνικός για επεισοδιακή συμπεριφορά οπαδών τους στη μεταξύ τους αναμέτρηση καθώς και 1.500 στους ΑΕΚ (για το ματς με Καλαμαριά), Αρης (με ΟΦΗ) και Ολυμπιακός (με Εργοτέλη).
Αντίθετα απαλλάχθηκε η ΠΑΕ Ηρακλής για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της, Γ. Φανάρα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και η ΠΑΕ Κέρκυρα για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της, Γ. Κουλούρη στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.
Τέλος αναβλήθηκε για τη συνεδρίαση της επόμενης εβδομάδας, η υπόθεση του Γιώργου Φωτάκη μετά τη συναίνεση των ΠΑΕ Αιγάλεω και Ιωνικός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπαρτσελόνα – Ερυθρός Αστέρας 80-72: Πρόκριση για τους Καταλανούς και στο… βάθος Ολυμπιακός
- Βουλγαράκης κατά Μητσοτάκη για το ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή – «Το μεγαλύτερο ρουσφέτι ενός πρωθυπουργού…»
- Χαϊδάρι: Σκληρή μάχη για τη ζωή της δίνει η 13χρονη μαθήτρια – Έπαθε τέσσερις ανακοπές στο χειρουργείο
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πού μπορούν να συναντηθούν οι δύο «αιώνιοι»
- Apple: Ο Τιμ Κουκ παραδίδει 4 τρισ. δολάρια κεφαλαιοποίησης μετά από 15 χρόνια
- Αταμάν: «Θα δώσουμε μάχη για να πάμε στο Final Four»




