71

Θύμα βιασμού έπεσε 16χρονη μαθήτρια από συμμαθητές της μέσα σε σχολείο στη Χαλκίδα, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη.

Όπως μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης από τηλεοπτικούς σταθμούς, τέσσερις ανήλικοι μαθητές της Β και της Γ Λυκείου, βίασαν μέσα σε υπό κατάληψη σχολείο στην Αμάρυνθο της Εύβοιας μαθήτρια της Α Λυκείου.

Τη 16χρονη φέρεται ότι βίασε ένας μαθητής και άλλοι τρεις την είχαν ακινητοποιήσει. Δύο εκ των ανηλίκων που εμπλέκονται στην υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί και οδηγούνται την Παρασκευή στον εισαγγελέα, όπως δήλωσε το πρωί της Παρασκευής σε εκπομπή της ΝΕΤ ο αστυνομικός διευθυντής Ευβοίας, Δ.Γάτος.

Ο κ. Γάτος επιβεβαίωσε ακόμη ότι οι δύο συλληφθέντες είναι ο ένας γιος καθηγητή και ο άλλος γιος αστυνομικού.

Οι άλλοι δύο ανήλικοι διέφευγαν της σύλληψης μετά την παρέλευση του αυτόφωρου. Για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη επιχειρήσεις της αστυνομίας σε συγκεκριμένες κωμοπόλεις της Εύβοιας.

Ο κ. Γάτος ανέφερε επίσης ότι η υπόθεση περιήλθε σε γνώση των αστυνομικών αρχών μετά από σχετικές πληροφορίες τρίτων, που οδήγησαν τους αστυνομικούς στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου και έγινε και επισήμως η καταγγελία από τη μαθήτρια, βουλγαρικής υπηκοότητας.

Τη μαθήτρια εξέτασε και ο γυναικολόγος Κ.Βράκας, ο οποίος δήλωσε στη ΝΕΤ ότι δεν βρήκε στο σώμα της στοιχεία που να καταδεικνύουν βιασμό και παρέπεμψε στην -αναμενόμενη- εξέταση της κοπέλας από ιατροδικαστή. Σημείωσε ωστόσο ότι βρήκε μώλωπες στη γενετική περιοχή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας