66

Νέος αέρας πνέει στο στρατόπεδο της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» μιλούν πλέον ανοιχτά για τίτλο, θεωρώντας ότι οι έξι βαθμοί που τους χωρίζουν από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, αποτελούν διαφορά ευκόλως αναστρέψιμη.

Με την καλύτερη λοιπόν δυνατή ψυχολογία, η «Ένωση» συνεχίζει την προετοιμασία της για τον σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Μάλιστα, μέρος της προπόνησης της Τετάρτης παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ντέμης Νικολαίδης κι ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ιλια Ιβιτς.

Ο Λορένθο Φερέρ δεν έχει σταματήσει να τονίζει στους ποδοσφαιριστές του ότι θα πρέπει να ξεχάσουν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στο ματς που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Ισπανός προπονητής θεωρεί πάρα πολύ κρίσιμο το παιχνίδι αυτό και πιστεύει πως κρύβει πολλές παγίδες, για αυτό συστήνει προσοχή και υπευθυνότητα στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να μην πέσει η ομάδα θύμα έκπληξης.

Το ευχάριστο για τον Φερέρ ήταν ότι στην προπόνηση πήρε κανονικά μέρος και ο Ιφεάνι Ουντέζε, ο οποίος ξεπέρασε τελείως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Πιο εντατικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος. Αντίθετα, ατομικό έκαναν για άλλη μια μέρα οι Ιβιτς, Αλεξόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ