Ζημιές στην Ικαρία λόγω βροχοπτώσεων και κατολισθήσεων
Εκτεταμένες ζημιές στο ορεινό δίκτυο της Ικαρίας δημιούργησαν οι βροχοπτώσεις και οι κατολισθήσεις που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο στο νησί. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στον εσωτερικό δρόμο για τον Μαγγίτη όπου κόπηκε η υδροδότηση του χωριού.
Εκτεταμένες ζημιές στο ορεινό δίκτυο της Ικαρίας δημιούργησαν οι βροχοπτώσεις και οι κατολισθήσεις που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο στο νησί.
Συγκεκριμένα, υπήρξαν ζημιές σε καλλιέργειες, σε αυτοκίνητα στην περιοχή του Κάμπου, ενώ ζημιές υπέστη ο εσωτερικός δρόμος για τον Μαγγίτη και κόπηκε η υδροδότηση του χωριού.
Μέχρι στιγμής έχουν αποκατασταθεί κάποιες από τις ζημιές στο οδικό δίκτυο, ενώ γίνεται προσπάθεια για την αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης στον Μαγγανίτη.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59