71

Με μια πρωινή προπόνηση, η οποία όμως στέρησε από την ομάδα το βασικό της αριστερό μπακ στα τελευταία παιχνίδια, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα. Ο Ιφεάνι Ουντέζε αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο και αποχώρησε από την προπόνηση, με αποτέλεσμα να τεθεί και εκτός αποστολής.

Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι τραυματίες Βλάνταν Ίβιτς και Γιώργος Αλεξόπουλος και ειδικό πρόγραμμα ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος. Απαντες αποκλείστηκαν από την αποστολή, στην οποία ο Λορένσο Σέρα Φερέρ συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Σορεντίνο, Χιώτης, Τσιρίλο, Δέλλας, Γεωργέας, Μόρας, Παουτάσο, Λαγός, Χετεμάι, Κυριακίδης, Έμερσον, Ζούλιο Σέζαρ, Μαντούκα, Zήκος, Τόζερ, Καπετάνος, Καμπάνταης, Λυμπερόπουλος, Κονέ, Ντελίμπασιτς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ