
Στη διάθεση της διοίκησης του Ιωνικού η παραίτηση του Σάκη Τσιώλη
Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με το Αιγάλεω ο Σάκης Τσιώλης. Εμφανώς απογοητευμένος από το τελικό 0-1 για την ομάδα του Γιώργου Χατζάρα, ο Τσιώλης δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ και ίσως αυτό γίνει με την αποχώρησή μου»· κρίσιμη συνάντηση με Κανελλάκη την Κυριακή.
89
Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με το Αιγάλεω ο Σάκης Τσιώλης.
«Η παραίτησή μου είναι στη διάθεση της διοίκησης. Θα συζητήσουμε με τον κ. Κανελλάκη, αποφασίζοντας από κοινού. Όμως, μετά από 15 μήνες στην ομάδα, κάποιοι παίκτες έχουν κουραστεί να συνεργάζονται μαζί μου. Η ψυχολογία της ομάδας είναι πολύ κακή και, δυστυχώς, σε αυτές τις περιπτώσεις τη λύση τη δίνει ο προπονητής» είπε ο απογοητευμένος Τσιώλης.
Και συνέχισε: «Μια δική μου αποχώρηση ίσως να είναι ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή και θα κάνω αυτή τη κίνηση να συζητήσω με τη διοίκηση. Φαίνεται ότι 15 μήνες κουράσαμε τους παίκτες και κάτι πρέπει να γίνει. Ήμασταν πολύ κακοί. Προσπαθήσαμε, παίξαμε ακόμα και με τέσσερις επιθετικούς, αλλά δεν καταφέραμε τίποτα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ και ίσως αυτό γίνει με την αποχώρηση μου. Συγχαρητήρια στο Αιγάλεω».
Οι όποιες εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στον Ιωνικό αναμένονται την Κυριακή. Η διοίκηση της ΠΑΕ, δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το παραμικρό, αφού επιδίωξη του μεγαλομέτοχου, Χρήστου Κανελλάκη, είναι να παρθούν οι όποιες αποφάσεις με ψυχραιμία και όχι εν θερμώ.
Ωστόσο, ουδείς μπορεί να παραβλέψει πως το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι ιδιαίτερα «βαρύ» μετά την τέταρτη συνεχόμενη ήττα. Όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, οι σχέσεις είναι τεταμένες και δεν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν χαιρετίζει την παράταση της κατάπαυσης του πυρός
- Λίβανος: Το ΣΑ του ΟΗΕ καταδικάζει την επίθεση κατά της UΝIFIL έπειτα από τον θάνατο γάλλου κυανόκρανου
- Πώς το Ιράν εργαλειοποίησε τα Στενά του Ορμούζ – Γιατί θα είναι δύσκολο να ανοίξουν
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Τα κράτη – μέλη της ΕΕ πάνω από την Τουρκία
- Πτώση τουρκικού Σινούκ κατά τη διάρκεια άσκησης
- Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Επιστροφή στις νίκες με Εμπαπέ και Βινίσιους





