71

Για τέσσερα ακόμη χρόνια θα φορά τη φανέλα του Ντάλας ο Τζος Χάουαρντ.

Ο πολυτάλαντος φόργουορντ, παίκτης – αποκάλυψη των Μάβερικς τα τελευταία δύο χρόνια και εκ των πρωταγωνιστών της περυσινής σεζόν, με μέσους όρους 15,6 πόντων και 6,3 ριμπάουντ, θα βάλει στην τσέπη του το ποσό των 40 εκατ. δολαρίων.

Με τους παραπάνω αριθμούς μάλιστα, οι οποίοι συνιστούν ρεκόρ καριέρας, ο Χάουαρντ βοήθησε την περασμένη σεζόν τους Μάβερικς να φτάσουν στους τελικούς του ΝΒΑ, όπου όμως ηττήθηκαν από τους Μαϊάμι Χιτ με 4-2.

«Χαίρομαι που υπέγραψα. Ήθελα να μείνω στην ομάδα όσο περισσότερο γινόταν» δήλωσε σχετικά ο 26χρονος φόργουορντ. Με την υπογραφή του, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μαρκ Κούμπαν, κατάφερε να κρατήσεθι άθικτο τον κορμό της ομάδας, καθώς πρόσφατα υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια τόσο ο Γερμανός σταρ Ντιρκ Νοβίτσκι όσο και ο επιτυχημένος τεχνικός Έιβερι Τζόνσον.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters