
Γίνε εθελοντής κοινωνικής πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
Αθήνα: Στις 13 Δεκεμβρίου ξεκινά το πρόγραμμα εκπαίδευσης εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και θα ολοκληρωθεί στις 14 Μαρτίου του 2007.
Αθήνα: Στις 13 Δεκεμβρίου ξεκινά το πρόγραμμα εκπαίδευσης εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και θα ολοκληρωθεί στις 14 Μαρτίου του 2007.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες 5-8 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν».
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Υπηρεσία Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ. (Λυκαβηττού 1, Αθήνα, 6ος όροφος).
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 36 04 678 και 210 36 37 554, τις ώρες 8:00-14:00 και στον δικτυακό τόπο του Ε.Ε.Σ. (www.redcross.gr).
Αν πιστεύετε στον εθελοντισμό σαν μια προσωπική και συλλογική έκφραση αλληλεγγύης και ανάπτυξης ανθρώπων και κοινωνιών.
Αν πιστεύετε ότι προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες σας μέσω ενός παγκόσμιου εθελοντικού οργανισμού προς όφελος των πλέον ευάλωτων ομάδων πληθυσμού (ηλικιωμένοι, παιδιά, άτομα με αναπηρίες, πρόσφυγες, κ.ά.) βοηθάτε με το παράδειγμά σας να καλλιεργηθεί η εμπιστοσύνη και η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων ως απαραίτητο στοιχείο κοινωνικής συνοχής.
health.in.gr
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός και «αρκετοί τραυματίες»
- Το Ιράν δημοσίευσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 26 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Καστοριά: Επιχείρηση διάσωσης 78χρονου που είχε πέσει σε γκρεμό



