
Χωρίς τον Μπόβιο ο Παναθηναϊκός, για πρώτη φορά στην αποστολή ο Βίκτορ
Χωρίς τον Ρικάρντο Μπόβιο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο Βραζιλιάνος δεν πρόλαβε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε εκτός αποστολής, στην οποία συμπεριελήφθη για πρώτη φορά ο Βίκτρο Σάντσεθ.
66
Χωρίς τον Ρικάρντο Μπόβιο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο Βραζιλιάνος δεν πρόλαβε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε εκτός αποστολής, η οποία ανακοινώθηκε από τον Βίκτορ Μουνιόθ μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης.
Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά φέτος ο Ισπανός Βίκτορ Σάντσεθ.
Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Μουνιόθ: Εμπέντε, Τζόρβας, Αντονσον, Μόρις, Γκούμας, Σέριτς, Βύντρα, Δάρλας, Ρομέρο, Λεοντίου, Τζιόλης, Μπίσκαν, Ίβανσιτς, Νίλσον, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Μάντζιος, Αντριτς και Βίκτορ.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γκαλίνοβιτς, Κώτσιος, Γκονσάλες και ο Μπόβιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κομοτηνή: Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη δημοτική κοινότητα Σαπών
- Live: Ο αγώνας του Εμμανουήλ Καραλή στο Diamond League του Λονδίνου
- Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο φιλικό με τον Άγιαξ (pic)
- Gilmore Girls: Το ποσό που πωλείται το σπίτι της σειράς
- Κρήτη: Αγωνία για 17χρονη που αγνοείται από τις 10 Ιουλίου – Εκδόθηκε Missing Alert
- Σκύλος και καλοκαίρι: Γιατί το κλιματιστικό δεν είναι η μόνη λύση ενάντια στον καύσωνα


