Το Σάββατο στις 19:00 θα διεξαχθεί τελικά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Αρη-ΠΑΟΚ
Το ερχόμενο Σάββατο, 21 Οκτωβρίου στις 19:00 θα διεξαχθεί τελικά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Αρη και του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η αγωνιστική θα κλείσει επίσης με ντέρμπι, αυτό μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού την Δευτέρα στις 19:00 στο ΟΑΚΑ.
Το ερχόμενο Σάββατο, 21 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί τελικά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Αρη και του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Αυτή την απόφαση πήρε η αρμόδια επιτροπή της Σούπερ Λίγκα, η οποία τις τελευταίες ημέρες είχε δεχθεί αλλεπάλληλα αιτήματα της Αστυνομίας για την αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα, που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, λόγω της διεξαγωγής των επαναληπτικών εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Το παιχνίδι των δύο «αιωνίων» της συμπρωτεύουσας θα διεξαχθεί τελικά στις 21 Οκτωβρίου με την ίδια ώρα έναρξης (19:00, ΝΕΤ), ενώ τη Δευτέρα (19:00) το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός θα κλείσει την «αυλαία» της αγωνιστικής.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά