Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τροχαία δυστυχήματα στην Αττική
Τρία τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή της Αττικής, με θύματα έναν 28χρονο Αμερικανό τουρίστα, έναν οδηγό μοτοσικλέτας και μία ηλικιωμένη γυναίκα.
Τρία τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή της Αττικής, με θύματα έναν 28χρονο Αμερικανό τουρίστα, έναν οδηγό μοτοσικλέτας και μία ηλικιωμένη γυναίκα.
Το πρώτο δυστύχημα συνέβη στις 5.10 το πρωί, όταν ο Αμερικανός προσπάθησε να διασχίσει τη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Παντείου Πανεπιστημίου, για να πάει στο ξενοδοχείο Λήδρα Μάριοτ όπου διέμενε. Την ώρα εκείνη ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος και κατευθυνόταν προς Αθήνα παρέσυρε και σκότωσε τον άτυχο τουρίστα.
Στις 7.30 το πρωί της Κυριακής, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 40χρονος ξέφυγε από την πορεία της στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Μεταμόρφωσης και προσέκρουσε στο τσιμεντένιο στηθαίο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός.
Μία ώρα μετά, ΙΧ που οδηγούσε 23χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής, παρέσυρε και σκότωσε στη λεωφόρο Αλεξάνδρας 21 μια γυναίκα 71 ετών, η οποία διέσχιζε εκείνη την ώρα το δρόμο.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ