Θετικό ήταν το τελευταίο τεστ του Ολυμπιακού, πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με την Ρόμα (18/10) στο Καραϊσκάκη για το Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-1 του Λεβαδειακού, σε φιλικό που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 500 θεατές. -«Πυροσβεστικές» δηλώσεις Οκκά δίχως να κρύβει το παράπονό του
Θετικό ήταν το τελευταίο τεστ του Ολυμπιακού, πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με την Ρόμα (18/10) στο Καραϊσκάκη για το Champions League.
Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-1 του Λεβαδειακού, σε φιλικό που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 500 θεατές.
Στο φιλικό δεν αγωνίστηκαν οι διεθνείς Αντώνης Νικοπολίδης, Γιώργος Ανατολάκης, Γιάννης Οκκάς και Μιχάλης Κωνσταντίνου. Ωστόσο, το ίδιο δεν έγινε με τους Χρήστο Πατσατζόγλου, Παντελή Καφέ και Φέλιξ Μπόρχα.
Οι ερυθρόλευκοι είχαν καλή απόδοση κατά διαστήματα και έδειξαν, παρά τις αρκετές απουσίες, ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση ενόψει του αγώνα με την Ρόμα.
Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 5`, όταν μετά από μπαλιά του Μαλαδένη, ο Πλιάγκας με πλασέ νίκησε τον Μπούτινα για να κάνει το 1-0.Στο 14` ήρθε η απάντηση των ερυθρόλευκων.
Ο Τζόρτζεβιτς έκανε τη σέντρα και ο Ντομί με προβολή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 21` είχαν μια καλή ευκαιρία, αλλά το σουτ του Καφέ έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Ζαφειρόπουλος.Καλή ευκαιρία είχε και ο Λεβαδειακός στο 32`, όταν ο Πλιάγκας βρέθηκε τετ α τετ, αλλά το πλασέ μπλόκαρε ο Μπούτινα.
Στο 66` ήταν η σειρά του Μπόρχα να χριστεί σκόρερ με σουτ από το ύψος της περιοχής. Ο επιθετικός από το Εκουαδόρ είχε και ένα καλό σουτ στο 71`, που όμως έφυγε άουτ.Εστω και σε φιλικό, δεν θα μπορούσε να μην σκοράρει ο Καστίγιο. Στις καθυστερήσεις, ο Ντομί γύρισε την μπάλα στον ουρουγουανό και αυτός με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τροντ Σόλιντ τόνισε για το παιχνίδι: «Ημασταν πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με το ματς με τον Πανιώνιο. Το καλό είναι ότι δεν έχουμε τραυματισμούς. Ηταν σημαντικά τα δύο φιλικά παιχνίδια με τον Πανιώνιο και τον Λεβαδειακό για τους παίκτες που προέρχονταν από τραυματισμούς. Με την Ρόμα θα είναι δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Θα πρέπει να βρεθούμε σε καλή μέρα. Χρειαζόμαστε τύχη σε ορισμένες περιπτώσεις. Αν τα έχουμε όλα αυτά, τότε μπορούμε να κερδίσουμε την Ρόμα. Θέλουμε να δώσουμε ένα δώρο στον κόσμο μας».
Ενώ ο Αμπντές Ουαντού, υποστήριξε: «Δεν είχαμε παίξει το τελευταίο διάστημα. Είναι μια καλή ευκαιρία για να διατηρήσουμε έναν καλό ρυθμό. Με την Ρόμα θα πρέπει να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, κυρίως στην άμυνα».
* Η δυναμική επιστροφή του Χρήστου Πατσατζόγλου στην αγωνιστική δράση, μετά το σοβαρό τραυματισμό του, έχει χαροποιήσει τους ερυθρόλευκους, που βλέπουν πλέον ότι ο παίκτης είναι πανέτοιμος για να προσφέρει και πάλι σε υψηλό επίπεδο.Για αυτό το λόγο, η διοίκηση σκοπεύει να τον φωνάξει σύντομα, έτσι ώστε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.
Το συμβόλαιο του Πάτσα λήγει τον Δεκέμβριο και υπάρχει η διάθεση από όλες τις πλευρές για την ανανέωσή του. Κάτι που αναμένεται να γίνει πολύ γρήγορα.
* Συνάντηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού αναμένεται να έχει μέσα στις επόμενες ημέρες και ο Μιχάλης Καψής, προκειμένου να συζητήσει το μέλλον του στους «ερυθρόλευκους». Ολα δείχνουν ότι οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν, αφού είναι κοινή επιθυμία.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά