
Το αθλητικό δικαστήριο της Λωζάνης δικαίωσε τον Παναθηναϊκό για το θέμα Κυργιάκου
Το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης δικαίωσε τον Παναθηναϊκό στο θέμα του Σωτήρη Κυργιάκου, το οποίο δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2005. Η Ρέιντζερς, η οποία είχε αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού τον διεθνή κεντρικό αμυντικό τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς, αρνήθηκε να καταβάλει στους «πράσινους» το προσυμφωνημένο ποσό, προκειμένου να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του «Sotis».
66
Το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης δικαίωσε τον Παναθηναϊκό στο θέμα του Σωτήρη Κυργιάκου, το οποίο δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2005.Η Ρέιντζερς, η οποία είχε αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού τον διεθνή κεντρικό αμυντικό τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς, αρνήθηκε να καταβάλει στους «πράσινους» το προσυμφωνημένο ποσό, προκειμένου να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του «Sotis».
Στο τέλος της σεζόν ο παίκτης και ο σκωτσέζικος σύλλογος διαπραγματεύθηκαν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους, ωστόσο ο Παναθηναϊκός προσέφυγε στη FIFA, ζητώντας να επιστραφεί στην Ελλάδα η «μπλε κάρτα» του Κυργιάκου.
Επίσης, οι «πράσινοι» κατέθεσαν στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΑΕ αίτηση για δίμηνη διακοπή συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, το οποίο είχε ανανεωθεί μονομερώς έως το καλοκαίρι του 2006, όμως ο Κυργιάκος συμφώνησε να επιστρέψει στη Ρέιντζερς.
Όπως ανακοίνωσεη «πράσινη» ΠΑΕ, «το ανώτατο Διεθνές Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της απόφασης της FIFA της 4ης Οκτωβρίου 2005 σχετικά με τον ποδοσφαιριστή κ. Σωτήριο Κυργιάκο.
» Με την υπ αρ. 973 απόφαση του το CAS δέχθηκε ότι ο ως άνω ποδοσφαιριστής παραβίασε χωρίς κανένα δικαίωμα τους όρους του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο έληγε στις 30 Ιουνίου 2006, και ανέπεμψε την υπόθεση στην FIFA, προκειμένου να επιδικάσει το ύψος της αποζημίωσης υπέρ της ομάδας μας.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιταλία: Η Μελόνι απαντά στον ρώσο παρουσιαστή για την «πιστοποιημένη ηλίθια» και «κακή και άσχημη γυναικούλα»
- Το Περού αναβάλλει για τουλάχιστον μερικούς μήνες την αγορά F-16 από τις ΗΠΑ
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5 έγκλειστοι νεκροί κατά την εξέγερση σε φυλακή υψίστης ασφαλείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε σκοτώσει γειτόνισσά του το 1990
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν χαιρετίζει την παράταση της κατάπαυσης του πυρός
- Λίβανος: Το ΣΑ του ΟΗΕ καταδικάζει την επίθεση κατά της UΝIFIL έπειτα από τον θάνατο γάλλου κυανόκρανου




