
Με αυτοχρηματοδότηση σκοπεύει να χτίσει ο Ηρακλής το γήπεδό του
Με αυτοχρηματοδότηση σκοπεύει ο ΓΣ Ηρακλής να προχωρήσει στην κατασκευή του γηπέδου του, όπως τόνισε ο πρόεδρος του, Νίκος Παναγόπουλος. Εν τω μεταξύ, στη διάθεση του Σάββα Κωφίδη τέθηκαν οι Γιώργος Γεωργιάδης και Γκάρμπα Λαβάλ, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τους.
66
Με αυτοχρηματοδότηση σκοπεύει ο ΓΣ Ηρακλής να προχωρήσει στην κατασκευή του γηπέδου του, όπως τόνισε ο πρόεδρος του, Νίκος Παναγόπουλος.
«Η Πολιτεία γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει στο θέμα της ανέγερσης του ιδιόκτητου γηπέδου του συλλόγου μας, στη Μίκρα. Περιμένουμε οικονομική βοήθεια και πιστεύουμε ακράδαντα ότι υπάρχει βούληση να μας δοθεί.
» Ο ίδιος ο σύλλογος είναι σε διαδικασία προετοιμασίας συγκεκριμένου επιχειρηματικού και οικονομικού πλάνου για την κατασκευή του γηπέδου με αυτοχρηματοδότηση, το οποίο θα καταθέσουμε στις αρμόδιες υπηρεσίες της πολιτείας προς έγκριση.
» Πρέπει, όμως, να ξεκαθαρίσουμε ότι το γήπεδό μας δεν θα το κατασκευάσει η Πολιτεία» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παναγόπουλος.
Εν τω μεταξύ, στη διάθεση του Σάββα Κωφίδη τέθηκαν οι Γιώργος Γεωργιάδης και Γκάρμπα Λαβάλ, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κρήτη: Χωρίς τέλος η αγωνία για την εξαφάνιση της 43χρονης – Τι λένε ο αδελφός και η μητέρα της
- Ένας «μαέστρος» για τον Ολυμπιακό – Ποιος είναι ο Μικέλε Μπαράνοβιτς (vids)
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Τι απαντά για τον γάμο της στη Δράμα
- Ηγουμενίτσα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων στην εθνική οδό
- Super League: Συνέχεια στη μάχη της παραμονής με την 3η αγωνιστική των play out
- Μητσοτάκης: Αντιμέτωπος με σκάνδαλα και δημοσκοπική κατρακύλα ανακοινώνει μέτρα οικονομικής στήριξης




