66

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μπήκε και πάλι ο Στέφανο Σορεντίνο. Ο Ιταλός τερματοφύλακας, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο δεξιό προσαγωγό στον αγώνα με τον Εργοτέλη, έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και επανήλθε στις προπονήσεις, όπως έκανε και ο Έμερσον την Τετάρτη.

Οι δύο παίκτες θα προσπαθήσουν τις επόμενες ημέρες να καλύψουν το χαμένο έδαφος, ώστε να είναι 100% ετοιμοπόλεμοι στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λιλ (17 Οκτωβρίου), στο πλαίσιο της 3ης ημέρας για το Champions League.

Όσον αφορά στον Ιφεάνι Ουντέζε, αναρρώνει και την Πέμπτη ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο και βάρη στο γυμναστήριο.

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίσουν το πρόγραμμα επανένταξης οι Ακης Ζήκος, Τραϊανος Δέλλας, Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος, Βαγγέλης Μόρας και Παντελής Καπετάνος.

Ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθούν ο Παναγιώτης Λαγός, ο Μίλτος Σαπάνης και ο Γιώργος Αλεξόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ