89

Ο Αντώνης Νικοπολίδης, μέσω δηλώσεών του στην εφημερίδα Πρωταθλητής, καλεί τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου να… παραιτηθούν της προσπάθειας, γιατί θα απογοητευτούν!

Ο διεθνής πορτιέρο τόνισε ότι το ταμείο του Champions League θα γίνει στο τέλος, ενώ μίλησε και για την προσωπική του απόδοση στα ματς του Ολυμπιακού.

«Το ποιος είναι ο καλύτερος φαίνεται. Μην ασχολούνται, γιατί θα απογοητευθούν. Οι πρώτοι έξι αγώνες δείχνουν ότι δεν υπάρχει ομάδα να μας κερδίσει και αν γίνει κάτι τέτοιο, θα φταίμε μόνο εμείς και κανείς άλλος. Κερδίσαμε στο Καυτανζόγλειο πολύ εύκολα και παίξαμε όπως έπρεπε για να πάρουμε τους βαθμούς. Νομίζω ότι όταν ξεκινάς με έξι νίκες στα πρώτα παιχνίδια, αυτό είναι το καλύτερο και δείχνουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Βέβαια, ακόμα έχει δρόμο, μέχρι το τέλος, αλλά εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Για τη φετινή παρουσία του Ολυμπιακού στο Champions League, είπε: «Μη νομίζει κανείς ότι δεν έχουμε στο μυαλό μας το Champions League, αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν σε αυτή τη διοργάνωση και ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος και θα δούμε τι έχουμε κάνει. Το αποτέλεσμα στην Ουκρανία ήταν καλό και θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια».

Όσο για τον ίδιο… «Για να πάει καλά μια ομάδα, θα πρέπει να παίζουν όλοι καλά. Εγώ κάνω τη δουλειά μου και τίποτα περισσότερο. Ξέρουμε τι θέλει ο κόσμος από εμάς και εμείς τι πρέπει να κάνουμε για να πηγαίνει καλά η ομάδα. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός, θα είμαστε και καλύτεροι. Aλλωστε, ακόμα μην ξεχνάμε ότι είμαστε στην αρχή. Οι βαθμοί και τα αποτελέσματα μετράνε και ας αφήσουμε τις υπερβολές. Κάνω τη δουλειά μου για να βοηθήσω την ομάδα και τίποτα περισσότερο. Oλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο. Ξέρουμε τι θέλει από εμάς ο κόσμος, όπως και εμείς πρέπει να κάνουμε για να πάμε καλά. Οι βαθμοί και τα αποτελέσματα μετράνε και ας αφήσουμε τις υπερβολές».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr