
Αλμα 17 θέσεων για τη Δανιηλίδου στην παγκόσμια κατάταξη
Θεαματική άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη του τένις πραγματοποίησε η Λένα Δανιηλίδου μετά την κατάκτηση του τουρνουά των 145.000 δολαρίων της Σεούλ. Με άλμα 17 θέσεων, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρέθηκε από το νούμερο 58, στο νούμερο 41.
71
Θεαματική άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη του τένις πραγματοποίησε η Λένα Δανιηλίδου μετά την κατάκτηση του τουρνουά των 145.000 δολαρίων της Σεούλ.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε άλμα 17 θέσεων και από το νούμερο 58 βρέθηκε στο νούμερο 41, με 493 βαθμούς. Στην κορυφή εξακολουθεί να βρίσκεται η Γαλλίδα Αμελί Μορεσμό.
Οι πρώτες δέκα τενίστριες στον κόσμο (σε παρένθεση η προηγούμενη κατάταξη) έχουν ως εξής:
1. (1) Αμελί Μορεσμό (Γαλλία) 3.746 βαθμοί
2. (2) Ζιστίν Ενέν-Αρντέν (Βέλγιο) 3.474
3. (3) Μαρία Σαράποβα (Ρωσία) 3.037
4. (4) Σβετλάνα Κουζνέτσοβα (Ρωσία) 2.384
5. (5) Κιμ Κλάιστερς (Βέλγιο) 2.166.
6. (6) Ελενα Ντεμεντίεβα (Ρωσία) 2.027
7. (7) Νάντια Πέτροβα (Ρωσία) 1.996
8. (8) Μαρτίνα Χίνγκις (Ελβετία) 1.850
9. (9) Πάτι Σνάιντερ (Ελβετία) 1.793
10. (11) Ντινάρα Σάφινα (ΗΠΑ) 1.502
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έξαλλη η Ζόι Κράβιτζ με ανάρτηση της Hulu – Η φωτογραφία με τον Χάρι Στάιλς που άναψε «φωτιές»
- Ρεκόρ της Euroleague σε τηλεθέαση, social media και προσέλευση στα γήπεδα – Αναλυτικά οι αριθμοί (pic)
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε τριήμερη εκεχειρία στην Ουκρανία
- Acropolis Swim Open: Σπουδαίος Σίσκος στα 200μ. ύπτιο, καλύτερη επίδοση στον κόσμο και Πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)
- Πάπας Λέων ΙΔ’: Έξι πράγματα που μάθαμε για τον πρώτο Αμερικάνο ποντίφικα στο πρώτο έτος της θητείας του
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλένθια

