66

Ο Ντάρεν Μπεντ της Τσάρλτον θα αντικαταστήσει τον τραυματία Αντι Τζόνσον στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για τις αναμετρήσεις με ΠΓΔΜ (7 Οκτωβρίου) και Κροατία (11 του μήνα) για τα προκριματικά του EURO 2008.

«Ο Αντι τέθηκε εκτός μάχης για τους αγώνες με ΠΓΔΜ και Κροατία λόγω τραυματισμού στο πόδι, τον οποίο υπέστη στο τελευταίο λεπτό του σαββατιάτικου αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι» τόνισε ο προπονητής των «τριών λιονταριών», Στιβ ΜακΚλάρεν.

Και συνέχισε:

«Είναι ένα πραγματικό πλήγμα, επειδή έχει κάνει αίσθηση με τις εμφανίσεις του στην Έβερτον την εφετινή σεζόν και με έχει εντυπωσιάσει πολύ. Εχει σπουδαία συμπεριφορά και αποτελεί συνεχή απειλή για κάθε άμυνα.

» Είμαστε τυχεροί που μπορούμε να καλέσουμε το Ντάρεν από την εθνική κάτω των 21 ετών. Ήδη διαθέτει εμπειρία από τη συμμετοχή του σε αρκετές ομάδες και είναι ένας παίκτης με άριστες ικανότητες κι αποτελεί πραγματική απειλή για την αντίπαλη εστία».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ