
Ο Ντάρεν Μπεντ στη θέση του Αντι Τζόνσον για τα ματς της Αγγλίας με ΠΓΔΜ, Κροατία
Ο Ντάρεν Μπεντ της Τσάρλτον θα αντικαταστήσει τον τραυματία Αντι Τζόνσον στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για τις αναμετρήσεις με ΠΓΔΜ και Κροατία για τα προκριματικά του EURO 2008. «Παίκτη με άριστες ικανότητες» τον χαρακτήρισε ο Στιβ ΜακΛάρεν.
66
Ο Ντάρεν Μπεντ της Τσάρλτον θα αντικαταστήσει τον τραυματία Αντι Τζόνσον στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για τις αναμετρήσεις με ΠΓΔΜ (7 Οκτωβρίου) και Κροατία (11 του μήνα) για τα προκριματικά του EURO 2008.
«Ο Αντι τέθηκε εκτός μάχης για τους αγώνες με ΠΓΔΜ και Κροατία λόγω τραυματισμού στο πόδι, τον οποίο υπέστη στο τελευταίο λεπτό του σαββατιάτικου αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι» τόνισε ο προπονητής των «τριών λιονταριών», Στιβ ΜακΚλάρεν.
Και συνέχισε:
«Είναι ένα πραγματικό πλήγμα, επειδή έχει κάνει αίσθηση με τις εμφανίσεις του στην Έβερτον την εφετινή σεζόν και με έχει εντυπωσιάσει πολύ. Εχει σπουδαία συμπεριφορά και αποτελεί συνεχή απειλή για κάθε άμυνα.
» Είμαστε τυχεροί που μπορούμε να καλέσουμε το Ντάρεν από την εθνική κάτω των 21 ετών. Ήδη διαθέτει εμπειρία από τη συμμετοχή του σε αρκετές ομάδες και είναι ένας παίκτης με άριστες ικανότητες κι αποτελεί πραγματική απειλή για την αντίπαλη εστία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΥΠΕΞ: Τρίτος γύρος τεχνικών συνομιλιών για την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης
- Ο Τεντόγλου έκανε τον αγώνα της καριέρας του – Τα 4 άλματα πάνω από τα 8.50μ. και η ισοφάριση του πανελλήνιου ρεκόρ (vids)
- Βερολίνο: Νεκρός ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης – Τον πυροβόλησαν αστυνομικοί
- Ο Χεζόνια υπογράφει για έναν χρόνο στους Καβαλίερς (pic)
- Η αρχαία ελληνική πόλη στην Κριμαία που μπήκε στη λίστα κινδύνου της UNESCO
- ΕΛΑΣ: Τι θα περιλαμβάνει η πρόταση της για μια «ισχυρή αυτοδιοίκηση» – Οι τοπικές κοινωνίες αποφασίζουν


