
Αμφίβολος για το ματς με την Λιλ ο Λαγός, δύο εβδομάδες εκτός δράσης
Τράβηγμα στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο υπέστη ο Παναγιώτης Λαγός στη διάρκεια του αγώνα με τον Εργοτέλη και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Λιλ (στην Γαλλία στις 17 Οκτωβρίου) για το Champions League είναι αμφίβολη και θα καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει.
66
Τράβηγμα στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο υπέστη ο Παναγιώτης Λαγός στη διάρκεια του αγώνα με τον Εργοτέλη και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.
Αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Λιλ (στην Γαλλία στις 17 Οκτωβρίου) για το Champions League είναι αμφίβολη και θα καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει.
Το πρόβλημα αυτό δεν είναι το μοναδικό που αντιμετωπίζει ο Λορένθο Σέρα Φερέρ για αυτό και η διακοπή του πρωταθλήματος είναι βάλσαμο για το τεχνικό επιτελείο της Ένωσης.
Τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν είναι πάρα πολλά, αλλά στο διάστημα που απομένει μέχρι το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λιλ, εκτιμάται πως οι περισσότεροι θα είναι ετοιμοπόλεμοι.
Οι Τραϊανός Δέλλας, Ακης Ζήκος, Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος, Έμερσον και ο Βασίλης Λάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ αποθεραπεία έκανε ο Παντελής Καπετάνος.
Ο Στέφανο Σορεντίνο, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί προσαγωγό στον αγώνα με τον Εργοτέλη και του δόθηκε ειδικό πρόγραμμα για 4-5 ημέρες, όπως και του Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον αριστερό πρσαγωγό.
Απών από την προπόνηση ήταν ο Ιφεάνι Ουντέζε, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και παρέμεινε κλινήρης στο σπίτι του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαϊδάρι: Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί για τη 13χρονη μαθήτρια – Τι έδειξε η αξονική τομογραφία
- «Διπλό» στο Σαν Αντόνιο οι Μπλέιζερς, αγωνία για Γουεμπανιάμα (103-106) – Μπρέικ των Σίξερς και 2-0 οι Λέικερς
- Παγκόσμιος κίνδυνος πείνας από το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ – Η απειλή μιας νέας επισιτιστικής κρίσης
- «MAGA Εκκλησία» – Ο Τραμπ, ο Πάπας και το δόγμα του «δίκαιου πολέμου»
- Η ιστορία του Yellow Book – Το περιοδικό του 19ου αιώνα που ανέδειξε τις γυναίκες συγγραφείς
- Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]



