
«Συγγνώμη για τα ψεύδη» λέει στους συμπολίτες του ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας
Μία ακόμα προσπάθεια εκτόνωσης της κρίσης στην Ουγγαρία από τον πρωθυπουργό της χώρας. Ο Φέρεντς Γκουρτσάνι δήλωσε δημοσίως συγγνώμη από τους συμπολίτες του για τα ψεύδη σχετικά με την οικονομία της χώρας.
30
Μία ακόμα προσπάθεια εκτόνωσης της κρίσης στην Ουγγαρία από τον πρωθυπουργό της χώρας. Ο Φέρεντς Γκουρτσάνι δήλωσε δημοσίως συγγνώμη από τους συμπολίτες του για τα ψεύδη σχετικά με την οικονομία της χώρας.
Ο πρωθυπουργός σε κάθε περίπτωση δηλώνει ανυποχώρητος, απορρίπτοντας το αίτημα των κομμάτων της αντιπολίτευσης να παραιτηθεί.
Πολιτικοί παρατηρητές επισημαίνουν ότι η δημόσια συγγνώμη του πρωθυπουργού γίνεται εν όψει των δημοτικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής, στις οποίες τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν δώσει χαρακτήρα δημοψηφίσματος για το μέλλον της σοσιαλιστικής κυβέρνησης.
Ο ίδιος ο Γκουρκσάνι έχει ξεκαθαρίσει πάντως ότι θα παραμείνει στην πρωθυπουργία, άσχετα από το αποτέλεσμα των τοπικών εκλογών της 1ης Οκτωβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ


