66

Ρεβάνς πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Λισαβόνα, για τον περυσινό αποκλεισμό της στο ίδιο γήπεδο, επικρατώντας 1-0 της Μπενφίκα για τον 6ο όμιλο. Η Σέλτικ νίκησε 1-0 στη Γλασκόβη την Κοπεγχάγη με πέναλτι που αξιοποίησε ο Μίλερ.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 0-1

Στο ίδιο γήπεδο όπου πέρυσι αποχαιρέτησε πρόωρα τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, αν και πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές, κατάφερε να πάρει τη δεύτερη φετινή νίκη της στο Champions League χάρη σε γκολ που πέτυχε στην αντεπίθεση ο Σαχά στο 60.

Καραγκούνης και Κατσουράνης βρίσκονταν στην βασική εντεκάδα των Πορτογάλων, με τον πρώτο να αντικαθίσταται στο 62 από τον Νούνο Ασις.

Σκόρερ: 60 Σαχά

Διαιτητής: Φρανκ Ντε Μπλέεκερε (Βέλγιο)

Κίτρινες: Κατσουράνης, Πετί – Κάρικ, Σκόουλς, Χάιντζε

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Κιμ, Αλσίντες, Λουϊσάο, Αντερσον (82 Μαντόρας), Λέο, Πετί, Καραγκούνης (62 Νούνο Ασίς), Κατσουράνης, Πάουλο Ζόρζε (65 Μίκολι), Γκόμες, Σιμάο

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Φαν ντερ Σαρ, Νέβιλ, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Χάιντζε, Κ.Ρονάλντο, Κάρικ, Σκόουλς, ΟΣι, Ρούνι (85 Φλέτσερ), Σαχά (85 Σμιθ)

ΣΕΛΤΙΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 1-0

Η Σέλτικ νίκησε 1-0 στη Γλασκόβη την Κοπεγχάγη, χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Νακαμούρα από τον Γκράβγκααρντ και αξιοποίησε ο Μίλερ στο 36.

Σκόρερ: 36΄ πεν. Μίλερ

Διαιτητής: Φλοριάν Μάιερ (Γερμανία)

ΣΕΛΤΙΚ: Μπόρουτς, Τέλφερ, Κάλντγουελ, ΜακΜάνους, Νέιλορ, Νακαμούρα, Λένον, Γκράβεσεν, ΜακΓκίντι (88 Πίρσον), Ζουράφσκι (74 Μπίτι), Μίλερ (82 Μαλόνεϊ)

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Κρίστιανσεν, Γιάκομπσεν, Χάνγκελαντ, Γκράβγκααρντ, Μπεργκντόλμο (75 Τόμασον), Σιλμπερμπάουερ, Λίντεροτ, Μπο Νόρεγκααρντ, Χάτσκινσον, Μπέργκλουντ (55 Κβιστ), Άλμπακ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ