Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδέχεται να αποκτήσει παίκτη στη θέση του Σισίνιο
Την αντικατάσταση του Σισίνιο σκέφτεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε σοβαρά και θα απουσιάζει για τουλάχιστον έξι μήνες με αποτέλεσμα η διοίκηση της «βασίλισσας» να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει άλλο παίκτη στη θέση του.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδέχεται να προχωρήσει στην απόκτηση παίκτη, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Σισίνιο, που τραυματίστηκε στον Σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την Μπέτις στη Σεβίλη (0-1).
Ο αθλητικός διευθυντής της «βασίλισσας», Πέτζα Μιγιάτοβιτς, δεν απέκλεισε την πιθανότητα μεταγραφής, αφού δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα εξετάσουμε την πιθανότητα να αποκτήσουμε αντικαταστάτη μέσα στις επόμενες ημέρες.»
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κανονισμοί της ισπανικής ομοσπονδίας επιτρέπουν σε μια ομάδα να αποκτήσει σε οποιαδήποτε στιγμή της περιόδου τον αντικαταστάτη ενός παίκτη, ο οποίος έχει υποστεί τραυματισμό που τον αφήνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης.
Ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο, θα υποβληθεί μέσα στην εβδομάδα σε επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30