Σε κατάληψη της νομαρχίας Πρέβεζας προχώρησαν οι απολυμένοι των Κλωστηρίων
Σε κατάληψη της νομαρχίας προχώρησαν τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στα Κλωστήρια Πρεβέζης, που έχουν σταματήσει εδώ και μήνες τη λειτουργία τους. Μετά από επικοινωνία του νομάρχη με τον υφυπουργό Απασχόλησης Γ.Γιακουμάτο ορίστηκε συνάντηση στο υπουργείο την Τετάρτη.
Σε κατάληψη της νομαρχίας προχώρησαν τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στα Κλωστήρια Πρεβέζης, τα οποία έχουν σταματήσει εδώ και μήνες τη λειτουργία τους.
Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι και ζουν, όπως οι ίδιοι δήλωσαν, με το επίδομα ανεργίας των 340 ευρώ που τους καταβάλλεται.
Η νομαρχία σταμάτησε την λειτουργία της και απομακρύνθηκαν οι υπάλληλοι, ενώ οι εργαζόμενοι των Κλωστηρίων παρουσίασαν τα αιτήματά τους στον νομάρχη Πρέβεζας, Βασίλη Ιωάννου, επισημαίνοντας ότι παρά τις υποσχέσεις το πρόβλημά τους δεν έχει επιλυθεί.
Ο τελευταίος είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον υφυπουργό Απασχόλησης Γεράσιμο Γιακουμάτο, ο οποίος όρισε συνάντηση στο υπουργείο για το μεσημέρι της προσεχούς Τετάρτης, προκειμένου να συζητηθεί το όλο θέμα και να ληφθούν αποφάσεις.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59