71

Ιδιαίτερη σημασία στον κυριακάτικο αγώνα με τη Λάρισα δίνουν οι άνθρωποι του Ιωνικού, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να έχουν απώλειες σε εντός έδρας αγώνες με ομάδες της ίδιας δυναμικότητας. Για το λόγο αυτό, ο τεχνικός της ομάδας της Νίκαιας, Σάκης Τσιώλης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, κάλεσε τον κόσμο του Ιωνικού στο γήπεδο.

«Ο αγώνας με τη Λάρισα είναι δύσκολος, κρίσιμος και πολύ σημαντικός για εμάς, καθώς η αντίπαλός μας είναι μια πολύ καλή ομάδα και εμείς δεν πρέπει να έχουμε βαθμολογικές απώλειες στο γήπεδό μας. Επιπλέον, η Λάρισα θα έχει τη βοήθεια πάρα πολλών φιλάθλων της, αφού, όπως διάβασα, η διοίκηση της ΑΕΛ ζήτησε και θα πάρει 850 εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα» δήλωσε ο τεχνικός των Νικαιωτών.

«Έτσι λοιπόν» συνέχισε, «καλώ τους φιλάθλους του Ιωνικού να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο, για να μας ενισχύσουν, πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια. Αλλωστε, οι οπαδοί της Λάρισας δεν είχαν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στους οπαδούς του Ιωνικού που βρέθηκαν πέρυσι στο Αλκαζάρ».

«Οι οπαδοί μας θα πρέπει να ενισχύσουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό τις προσπάθειες της ομάδας μας και εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου ο Ιωνικός να φτάσει στους τρεις βαθμούς της νίκης, που για μας είναι πολύτιμοι, σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, όπως το φετινό» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ο Σάκης Τσιώλης υπογράμμισε: «Όλες οι ομάδες βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής η μία από την άλλη και συνεπώς δεν επιτρέπονται βαθμολογικές απώλειες, ιδιαίτερα στο γήπεδό μας. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο την έδρα μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα επιδιώκουμε τη νίκη και στις έδρες των αντιπάλων μας. Όλα τα παιδιά δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις και, εκτός από τον τραυματία Σωτήρχο, δεν έχουμε άλλα προβλήματα τραυματισμών, αφού ο Μελαμπιανάκης έχει αποθεραπευτεί πλήρως και προπονείται πλέον κανονικά και εντατικά».

Για τον αγώνα με τη Λάρισα θα κυκλοφορήσουν 3.700 εισιτήρια, από τα οποία τα 850 (των 20 ευρώ) ζήτησε επίσημα η ΑΕΛ. Όλοι οι οπαδοί της Λάρισας θα «καταλάβουν» τη θύρα 7-8.

Για τους οπαδούς του Ιωνικού, τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν την Κυριακή στις 15.30 και θα διαθέτουν εισιτήρια για τις θύρες 1-2 (15 ευρώ), 3 (10 ευρώ) και 5 (επισήμων) προς 100 ευρώ το ένα.

Η θύρα 6 θα παραμείνει κλειστή, ενώ η θύρα 4 έχει καθιερωθεί ως οικογενειακή κερκίδα και προορίζεται για τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου, τα παιδιά και τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών. Επίσης, από τα εκδοτήρια του γηπέδου θα διατίθενται και εισιτήρια διαρκείας του Ιωνικού, οι τιμές των οποίων είναι ίδιες με τις περσινές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ