
Διετής αποκλεισμός στον Τέττερη για χρήση απαγορευμένων ουσιών
Με αποκλεισμό δύο χρόνια από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα τιμωρήθηκε ο πολίστας του ΝΟ Χίου, Μιχάλης Τέττερης, που είχε θετικός σε δύο ελέγχους ντόπινγκ. Ο αθλητής είχε βρεθεί να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών τον Απρίλιο στα ματς με την Βουλιαγμένη.
66
Με αποκλεισμό δύο χρόνια από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα τιμωρήθηκε ο πολίστας του ΝΟ Χίου, Μιχάλης Τέττερης, που είχε θετικός σε δύο ελέγχους ντόπινγκ.
Οι έλεγοι είχαν πραγματοποιηθεί στις 12 Απριλίου 2006 στον αγώνα με τη Βουλιαγμένη (στην ουσία Hydroxypredniso) και στις 26 του ίδιου μήνα στο ματς με τα Χανιά (στην ουσία Budesonide).
Σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Φαρμακοδιέγερσης της FINA, ο αθλητής τιμωρείται με δύο χρόνια αποκλεισμό. Η ποινή θα λήξει στις 13 Απριλίου 2008.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέες εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της
- Φορεσιά πολέμου
- Γιορτή σήμερα 20 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]




