
Από τη Λα Κορούνια στη Μαγιόρκα ο Τριστάν
Συμπαίκτης του Αγγελου Μπασινά είναι ο Ντιέγκο Τριστάν, καθώς ο Ισπανός διεθνής επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μαγιόρκα. Ο έμπειρος άσος, που έμεινε ελεύθερος από τη Λα Κορούνια, στην οποία αγωνιζόταν από το 2000.
26
Συμπαίκτης του Αγγελου Μπασινά είναι ο Ντιέγκο Τριστάν, καθώς ο Ισπανός διεθνής επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μαγιόρκα.
Στη σχετική ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα ο ισπανικός σύλλογος, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «η Μαγιόρκα συμφώνησε με τον Ντιέγκο Τριστάν, ο οποίος θα αρχίσει μία δεύτερη καριέρα με τα χρώματα της ομάδας».
Ο έμπειρος άσος, που έμεινε ελεύθερος από τη Λα Κορούνια, στην οποία αγωνιζόταν από το 2000, έχει ξαναπαίξει στη Μαγιόρκα και πιό συγκεκριμένα την περίοδο 1999-2000, όταν είχε 35 συμμετοχές με απολογισμό 15 γκολ.
Πέρυσι ο Τριστάν αγωνίσθηκε 36 φορές με τη Λα Κορούνια και πέτυχε 11 γκολ, ενώ στην καριέρα του ο 30χρονος επιθετικός μετρά 15 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα για τους «φούριας ρόχας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ακόμα αποφασίσει για τον Μίκαελ Κάρικ
- ΑΙ και εργασία: Η τεχνητή νοημοσύνη ίσως να μην σας κλέψει τη δουλειά, αλλά θα αλλάξει ριζικά το επάγγελμά σας
- Το «ChatGPT της Ρομποτικής»: Ρομπότ κερδίζει επαγγελματίες στο πινγκ πονγκ [βίντεο]
- Συνελήφθη 35χρονος που κακοποιούσε τη σύντροφό του – Βιντεοσκοπούσε τη στιγμή που τη σημάδευε με όπλο
- LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός
- Μαρία Αποστολακέα: «Γέλα, Μαριώ! Κι ας σε δει όποιος θέλει!»




