
Με άνοδο έκλεισαν την Τετάρτη τα χρηματιστήρια στις δύο άκρες του Ατλαντικού
Κέρδη για δεύτερη συνεχή ημέρα σημείωσαν την Τετάρτη οι ευρωπαϊκές κεφαλαιαγορές, λόγω θετικών ειδήσεων στον εταιρικό τομέα. Κέρδη και στη Γουόλ Στριτ, παρόλο που πωλητές επέστρεψαν προς το τέλος της συνεδρίασης, περιορίζοντας τα ποσοστά ανόδου.
28
Κέρδη για δεύτερη συνεχή ημέρα σημείωσαν την Τετάρτη οι ευρωπαϊκές κεφαλαιαγορές, λόγω θετικών ειδήσεων στον εταιρικό τομέα.
Στη Φρανκφούρτη ο DAX έκλεισε στις 5.906,12 μονάδες (+0,55%), στο Παρίσι ο CAC 40 στις 5.137,93 μονάδες (+0,23%) και στο Λονδίνο ο FTSE-100 στις 5.892,20 μονάδες (-0,06%).
Κέρδη και στη Γουόλ Στριτ, παρόλο που πωλητές επέστρεψαν προς το τέλος της συνεδρίασης, περιορίζοντας τα ποσοστά ανόδου.
Ο Dow Jones έκλεισε στις 11.543,96 μονάδες (+0,40%), ο Nasdaq στις 2.228,06 μονάδες (+0,55%) και S&P 500 στις 1.317,42 μονάδες (+0,33%).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Λορέντζο Καριέρε: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» – Συντετριμμένη η σύζυγος του
- Ευκαρπία: Χειροπέδες σε 58χρονο που άφρισε παγκάρι σε παρεκκλήσι
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Voucher παιδικών σταθμών: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)