Με τη ληστεία στην ΑΤΕ συνδέονται οι συλληφθέντες στα Χανιά για παράνομη κατοχή όπλων
Εξελίξεις στην υπόθεση της περίεργης ληστείας υποκαταστήματος της ΑΤΕ στα Χανιά με μπουλντόζα. Μετά τη σύλληψη δέκα ατόμων για παράνομη κατοχή όπλων προέκυψε ότι οκτώ από αυτούς συνδέονται με τη ληστεία. Μάλιστα, τουλάχιστον ένας ομολόγησε.
Εξελίξεις στην υπόθεση της περίεργης ληστείας υποκαταστήματος της ΑΤΕ στα Χανιά με μπουλντόζα. Μετά τη σύλληψη δέκα ατόμων για παράνομη κατοχή όπλων προέκυψε ότι οκτώ από αυτούς συνδέονται με τη ληστεία. Μάλιστα, τουλάχιστον ένας ομολόγησε.
Η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος οκτώ ατόμων για συμμετοχή στην ληστεία στην ΑΤΕ και αργά το βράδυ οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα.
Εις βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος, για σύσταση συμμορίας από κοινού, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία καθώς και για παρακώλυση συγκοινωνιών.
Σε έναν από τους οκτώ απαγγέλθηκε και η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή Χανίων
Εν τω μεταξύ, τα όπλα που κατασχέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής θα σταλούν στα εργαστήρια εγκληματολογικών ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59